Hírarchívum - 2022. április

Csúszik egy hónapot az MX vs. ATV: Legends

A THQ Nordic és a Rainbow Studios úgy döntött, egy kis idő ráfér még az MX vs. ATV-sorozat következő darabjára. Ezért a Legends alcímű epizód egy hónappal később fog megjelenni az eredetileg bejelentett dátumhoz képest.

Tovább erősítené PC-s jelenlétét a PlayStation?

A VGC szúrta ki a PlayStation egyik új álláshirdetését, amiben olyan szakembert keres a Sony a San Mateóban található irodájába, aki a cég globális PC-s terjeszkedéséért lenne felelős.

Komoly mérföldkövet ért el a Valheim

A Coffee Stain és a Valheim fejlesztéséért felelős Iron Gate Studio tájékoztatása szerint újabb eladási mérföldkövet tudhat maga mögött a játékuk, ugyanis már több mint tízmillióan szavaztak bizalmat neki.

Még idén bemutatkozik az új Warzone

Az Activision megerősítette, hogy még idén bemutatkozik a Call of Duty: Warzone új változata, aminek a fejlesztését teljesen az alapoktól kezdték újra, ráadásul a Modern Warfare 2-vel karöltve zajlanak a munkálatok rajta.

További felvásárlásokat tervez a Microsoft?

Egy álláshirdetés szerint a Microsoft olyan menedzsert keres, aki támogatná a vállalat jövőbeli felvásárlásait, illetve az újonnan szerzett cégek Microsoftba történő beolvasztását. Vajon ki lesz a redmondiak következő áldozata?

Júniusban jelenik meg a Diablo Immortal, ráadásul PC-re is

A Blizzard bejelentette, hogy június első hetében jelenik meg a 2018-ban bemutatott, eredetileg mobilokra szánt Diablo-mellékszál, a Diablo Immortal. A jó hír mellett az is kiderült, hogy PC-n is játszható lesz a játék.

LEGO-szettet kaphat az Atari 2600 is

A videojátékokat feldolgozó LEGO-szettekkel Dunát lehetne rekeszteni, és úgy tűnik, a cég kezd rákapni a játékkonzolok megkockásítására is. A NES után az Atari 2600 is megkaphatja a maga csomagját.

Úgy néz ki, megvan az Uncharted-kollekció PC-s megjelenési dátuma

Formális bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de az Epic Games Store egy blogposztban már elkotyogta, hogy júniusban érkezik PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Gearbox Publishing néven folytatja a Perfect World Entertainment

A Gearbox, pontosabban annak anyacége, az Embracer Group még tavaly kebelezte be a kínai Perfect World Entertainment egy részét - a jövőben ez a csapat a Gearbox Publishing nevet használja majd.

Brit toplista: továbbra is vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Miután nem igazán volt említésre méltó megjelenés a múlt héten, a brit toplistán sem történtek látványos változások. Ennek köszönhető az is, hogy megint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vezet.