Hírarchívum - 2022. április

Elvesztette a játékosai harmadát az Activision

Az Activision az elmúlt években kasszát robbantott a battle pass-rendszerre átálló Call of Duty-sorozattal és az őrülten népszerű Warzone-nal, az utóbbi hónapokban azonban alaposan megcsappant az aktív játékosok létszáma.

SGF 2022: American Arcadia - a Truman Show után szabadon

Érdekes játékprojektet villantott a Call of the Sea fejlesztőcsapata. Az American Arcadia egy véget nem érő valóságshow eseményeit mutatja be, a látszólagos paradicsom azonban sötét titkokat rejteget.

Játékmegőrzésre szakosodott csapatot alapított a PlayStation

A klasszikus játékok kedvelői gyakran szembesülnek azzal, hogy a régi kedvenceik már nem futtathatók a legújabb hardvereken. Ez ellen küzd a Sony frissen alapított divíziója.

Overwatch 2 - így csatlakozhatsz a bétához

Indul az Overwatch 2 első bétája, de ne csüggedjetek akkor sem, ha lemaradtatok a meghívókról. A Blizzard felfedte a játék gépigényét, és elárulta azt is, hogy hogyan csatlakozhatunk utólag a tesztkörhöz.

Starfield - az űr melódiája

Újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett a Bethesda csapata. Ezúttal a Starfield zeneszerzője, Inon Zur és játék hangrendezője, Mark Lampert állt kamera elé, hogy ízelítőt adjanak a végtelen űrkaland hangzásából.

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.

Könnyített móddal és tipprendszerrel készül a Return to Monkey Island

Ron Gilbert és Dave Grossman interjúban mesélt arról, milyen érzés visszatérni a Monkey Island-sorozathoz, illetve hogy miben lesz más az eddigiekhez képest az új rész, a Return to Monkey Island.

Sony-filmhírek a CinemaConról - jön a Venom 3 és a következő Szellemirtók

A filmipar nagyjai évek óta járnak a CinemaConra, zsebükben exkluzív jelenetekkel és nagy bejelentésekkel. A Sony felfedett néhányat az elkövetkező években várható filmjeiből.

HWSW: Meghajlott a Twitter Elon Musk előtt

A Twitter igazgatótanácsa elfogadta Elon Musk felvásárlási ajánlatát, kérdés, mi jön most. Donald Trump már akkor sem tervez visszatérni, ha engedik neki.

Csak jövőre kerül mozikba a Super Mario-film

Az Illumination és a Nintendo közreműködésében készülő Super Mario Bros.-mozifilmet eredetileg idén karácsony környékére szánták. Most Shigeru Miyamoto szólt, hogy közösen a halasztás mellett döntöttek.