Hírarchívum - 2022. április

Yoshida: célegyenesben a Final Fantasy XVI fejlesztése

A Final Fantasy XVI-ról a bejelentése óta nem igazán hallhattunk, amiért már a sorozat producere, Naoki Yoshida is elnézést kért. Egy interjúban most azt nyilatkozta, látszik már a munkálatok vége.

Pókember Megacity utcáin lengedezik

A tavalyi The Game Awardson bemutatott The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience techdemó rengeteg moddert ihletett már meg. Superman után most Pókember is beköltözött a Mátrix univerzumába.

Jövő héten mutatkozik be a mobilos Warcraft

A Blizzard a Twitteren harangozta be, hogy jövő héten újabb bejelentést tesznek, ugyanis leleplezik a következő Warcraft-játékot, ami a várakozásokkal ellentétben nem a sorozat negyedik része lesz, hanem egy mobilos kitérő.

Kiszivárgott négy percnyi játékmenet a Skull & Bones alfatesztjéből

Úgy tűnik, hamarosan tényleg lesz valami az évek óta készülő Skull & Bonesból. Ma pedig kiszivárgott négy percnyi játékmenet-bemutató, ami részletesen felvázolja, mi mindent is kínál majd a Ubisoft alkotása.

Leleplezték a Call of Duty: Modern Warfare 2 logóját

Egy nyúlfarknyi, a játék logóját bemutató teaser trailerrel formálisan is bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare 2, amely idén ősszel kerül majd boltokba.

Látványos előzetesen a Jurassic World: Világuralom

Befutott a Jurassic World: Világuralom második előzetese, ami ezúttal már nem csak a nosztalgiára épít, hanem részletesebben is felvázolja, milyen új helyzetet teremtett, amikor a dinók elszabadultak az emberek világában.

Kihagyhatja az előző konzolgenerációt a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása

Úgy tűnik, kizárólag az újgenerációs rendszerekre fókuszál majd a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása. A Giant Bomb szerkesztője, Jeff Grubb szerint a játék idén már biztos nem lát napvilágot.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Disney Dreamlight Valley - életszimulátor a mesék világában

Ki ne szeretne a Disney- vagy a Pixar-filmek varázslatos mesevilágaiban élni? Hamarosan megnyitja kapuit a Disney Dreamlight Valley, ahol hiába leszünk újdonsült lakók, a szomszédaink mind ismerősek lesznek.

SGF 2022: Megvan az idei Xbox és Bethesda Showcase dátuma

A hivatalos E3 ugyan elmarad, de a játékipar legnagyobb szereplői mégis megtartják a nagy nyári műsorukat. Így tesz természetesen a Microsoft is, aki ismét együtt küldi színpadra az Xboxot és a Bethesdát.