Hírarchívum - 2022. június

Premierdátumot kapott a Ghostbusters: Afterlife folytatása

Gőzerővel készül a Ghostbusters: Afterlife folytatása, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a film premierjére.

Lehúzza a rolót a Spellbreak, a Blizzardnál kötöttek ki a fejlesztők

Két fontos hírünk is van a Spellbreakkel kapcsolatban: a Proletariat bejelentette, hogy leállítják a játék szervereit, nem sokkal később pedig megtudtuk, hogy a csapatot megvette a Blizzard.

Blade Runner: Enhanced Edition - a steamesek is megkapják a ScummVM-verziót

A múlt héten megjelent a Blade Runner sokat halogatott remasterelt kiadása, azonban nem kapott túl jó fogadtatást - valószínűleg ennek köszönhető, hogy a készítők odadobták mellé a sokkal jobb ScummVM-verziót is.

Hivatalos: jön a True Detective negyedik évada

Hosszú szünetet és bizonytalanságot követően az HBO hivatalosan is megerősítette, hogy készül a True Detective negyedik évada, méghozzá Jodie Fosterrel a főszerepben.

Novemberben rajtolhat el a Skull & Bones

A legfrissebb szivárgások szerint novemberben kerülhet boltokba a Ubisoft régóta halogatott kalózos játéka, a Skull & Bones.

NBA All-World - kosárlabdás játékot készít a Pokémon GO csapata

Hát, erre nem számítottunk. A Pokémon GO kapcsán ismert Niantic egy újabb geolokációs mobiljátékot készít, apró szörnyek helyett azonban az NBA sztárjait gyűjtögethetjük majd.

Rejtély és nyomozás vár ránk a Hearthstone legújabb expanziójában

Sire Denathrius egy szörnyű gyilkosság áldozat lett, de ki volt a tettes? Augusztusban érkezik a Hearthstone következő kiegészítője, a Murder at Castle Nathria.

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A forró júliusi melegben sem maradnak el a Games with Gold ajándékai. Az Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetés mellé ezúttal is négy játékot ad örökbe a Microsoft.

Robinra fókuszál a Gotham Knights legújabb előzetese

Batman hagyatéka négy éjjeli igazságosztóban él tovább. A Gotham Knights legújabb karakterbemutatója a denevércsalád legfiatalabb tagjára, Tim Drake-re, azaz Robinra összpontosít.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.