Hírarchívum - 2022. július

Pörgős előzetest kapott a Resident Evil: Village DLC-je

Idén ősszel jókora kiegészítőt kap a Resident Evil: Village. Az új Gold Editionben is feltűnő újdonságok egy új történetet, külső kameranézetet és a Mercenaries nagy frissítését foglalják magukba.

Gotham Knights - Batgirl is megkapta a maga kisfilmjét

A Warner stílszerűen a San Diegó-i Comic-Conra időzítette a Gotham Knights legújabb kedvcsinálóját, amely teljes mértékben Batgirl karakterére fókuszál.

Tíz percben a The Last of Us: Part I újdonságairól

Tegnap ugyan már kiszivárgott egy adag gameplay felvétel a remake-elt The Last of Usból, mára beesett egy hivatalos anyag is, amelyben a fejlesztők tíz percen keresztül ecsetelik a játék újdonságait.

Augusztus elején landol a Lightyear a Disney+ műsorán

A Lightyear Disney+-premierjével sem váratják sokáig a rajongókat a készítők, a Pixar animációs filmje augusztus elején landol a szolgáltatásban.

Ázsiában játszódhat a következő Assassin's Creed

Lapértesülések szerint Ázsiában - egyes pletykák alapján Japánban - játszódhat a következő Assassin's Creed, amely már az Assassin's Creed: Infinity része lehet.

A VR-os Splinter Cellt és a Ghost Recon: Frontline-t is törölte a Ubisoft

A Ubisoft a legutóbbi pénzügyi jelentése során árulta el, hogy több játékának is leállította a fejlesztését - a VR-os Splinter Cell és a Ghost Recon: Frontline is érintett.

Szeptemberben érkezik a Circus Electrique

Amikor a viktoriánus London lakóit egy ismeretlen jelenség lelketlen gyilkológéppé változtatja, egy cirkuszi társulatra hárul a feladat, hogy megmentsék a várost – miközben azért az előadásokat is megtartják.

Ingyenessé vált az inFamous: Second Son egykori előrendelői DLC-je

A Cole's Legacyt csak azok a játékosok szerezhették be az inFamous: Second Sonhoz, akik előrendelték, vagy a speciális kiadásra fizettek be. Most viszont már bárki hozzájuthat, a Sucker Punch ugyanis ingyenessé tette.

Dátumot kapott a Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

Múltidézésre invitál a Konami a TMNT: The Cowabunga Collectionnel, ami a Tini Nindzsa Teknőcök klasszikus játékaiból tizenhármat is tartalmaz. Már tudjuk, mikor kezdődhet a nosztalgiázás.

A Ubisoft csúsztat az Avatar: Frontiers of Pandorán

Az eredeti tervek szerint az Avatar: Frontiers of Pandora az idei pénzügyi évben látta volna meg a napvilágot. A franciák azonban úgy döntöttek, hogy csúsztatnak rajta, így 2023 áprilisa előtt már biztosan nem vehetjük kézbe.