Hírarchívum - 2023. február

A héten várható egy Starfield-bemutató

Több forrás is állítja, hogy a héten kap a játék egy önálló bejelentő show-t, bár hivatalos források még nem erősítették ezt meg. Nem kizárt, hogy megjelenési dátumot is mondanak.

Az E3 előtt várható a Sony nagy showja

Meg nem erősített hírek szerint a PlayStation 5 életciklusának második fázisát elindítandó, egy grandiózus előadással készülnek a nyárra a Sonynál.

Íme, az Atomic Heart-nyereményjátékunk nyertesei!

Vasárnap este véget ért a Gamekapocs legutóbbi nyereményjátéka. A tét az Atomic Heart volt három különböző platformra. Lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!

Rosszul indított a Blood Bowl 3

A játékot a PC-s játékosok erősen lehúzták az indulásnál tapasztalt technikai problémát és a játék monetizációs modellje miatt is. Remélhetőleg a fejlesztők orvosolni tudják majd a problémákat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nem leszünk elhalmozva egy seregnyi AAA megjelenéssel, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem érkeznek meg várva várt címek. Ilyen kapásból a Wo Long: Fallens Dynasty is.

Még Jon Favreau sem tudja, hogy hogyan érhet véget a The Mandalorian

A jövő héten elrajtol a The Mandalorian harmadik évada. A sorozat atyja, Jon Favreau már megírta a következő évadot is, de bevallotta: még nem tudja, hogy hogyan zárják majd le a történetet.

Március végén érkezik a Ravenbound

Vajon nyílt világban is lehet jó roguelite-ot alkotni? A Systemic Reaction csapata ezt a kérdést teszi próbára a skandináv ihletésű Ravenbounddal.

A Dragon Age-trilógia írója örömmel látná felújítva a sorozat első részét

Sorra készülnek manapság a 2000-es években készült játékok remake-jei és remasterei. Ha már ezt az időszakot éljük, akkor miért is feledkeznénk el minden idők egyik legnagyszerűbb szerepjátékáról?

Miért nem jelentették be Xboxra a Baldur's Gate 3-at?

A Sony legutóbbi State of Play adásán fix premierdátumot kapott a Baldur's Gate 3 PS5-ös változata is. A Larian hivatalosan nem jelentette be az Xbox Series-konzolokra szabott verzió érkezését, erre pedig érthető okuk van.

Rengeteg újdonságot ígér a Battlefield 2042 negyedik szezonja

Nagy lendületet vesz a Battlefield 2042 a negyedik szezonjában. Az Eleventh Hour névre keresztelt frissítés új pályát, specialistát és járművet, illetve számos új fegyvert hoz magával.