Hírarchívum - 2023. június

Az HBO műsorai apránként átvonulnak a Netflixre

Az HBO szénája egyébként sem áll túl jól: a közelmúltban számtalan elbocsájtásról hallani és még a sorozatokat is átengedi a riválisának.

Augusztustól egyszerre négyen is játszhatjuk majd a Vampire Survivorst

A Poncle minimalista videójátéka augusztusban gazdagodik egy kooperatív móddal: így egyszerre három barátoddal is tudod majd aprítani az éjszaka teremtményeit!

Rózsaszínű álom lesz a Forza Horizon 5

Hamarosan berobban a Barbie-film a mozikba és úgy tűnik, hogy a Forza Horizon 5 sem akar kimaradni ebből a buliból.

A Sega Sonic Central bemutatót tart a kék sündisznó szülinapja alkalmából

Június 23-án, azaz pénteken betekintést nyerhetünk a Sega 2023-ban megjelenő projektjeibe. A Sonic Superstars és a Sonic Frontiers DLC-je biztosan terítékre kerül.

Drágább lesz az Xbox Series X és a Game Pass is

Kari Perez, az Xbox kommunikációs vezetője megerősítette az áremeléseket. Augusztus 1-től lépnek életbe az Xbox Series X-et és az Xbox Game Pass-t is érintő változások.

SGF 2023: Nézd vissza a Nintendo Direct adását + összefoglaló a bejelentésekről

A japán kiadó és konzolgyártó szokásához híven az utolsó pillanatban, egészen pontosan tegnap jelentette be, hogy ma délután egy teljes műsort szentel az idén a Switch-re megjelenő játékainak. Kezdés 16:00-kor!

SGF 2023: Ezek voltak a júniusi Nintendo Direct további bejelentései

Habár nem esett szó a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom DLC-jéről, számos meglepetést tartogatott az e havi Direct. Jön a Detective Pikachu folytatása és az új Dragon Quest Monsters is!

SGF 2023: Bejelentették a legújabb oldalnézetes Mariót, a Super Mario Bros. Wondert

A várakozás véget ért, idén októberben egy újabb 2D-s Super Mario Bros. kalanddal gazdagodnak a hagyományos stílus kedvelői. Rengeteg újitás, új ellenfelek és bitang sok tartalom vár rájuk a Wonderban.

SGF 2023: Ősszel Switchen is tiszteletét teszi a Batman: Arkham Trilogy

Egy régi adósságát törleszti a Nintendo, hiszen végre a hibridkonzolra is ellátogat a Batman: Arkham-trilógia. A kiadás alapból tartalmazza mindhárom játék összes DLC-jét is.

SGF 2023: A jövő héten érkezik a Pikmin 4 demója

A végleges változat júliusi megjelenése előtt még belekóstolhatunk a Pikmin 4-be, ráadásul a Nintendo Directen hosszabban is belenézhettünk a játékba. Az első két rész egyébként elérhetővé vált az eShopban.