Hírarchívum - 2023. június

Befutott a Kraven a vadász első trailere

Az új Spider-Man játék gonosza saját filmet kap a Sonytól, ráadásul a játék megjelenésével párhuzamosan, a főszerepben Aaron Taylor-Johnsont köszönthetjük.

Júliusban jelenik meg a Testament: The Order of High-Human

A Skyrim-szerű fantasy videójáték a mai napon megkapta a debütálási dátumát és egy demót a Steamen.

Az Xbox szerint a VR-piac jelenleg túl szűk ahhoz, hogy beszálljanak

Az Xbox Games Studio vezetője szerint a VR és AR piac jelenleg túl kicsi ahhoz, hogy esélyük legyen versenybe szállni.

A M.O.B.A. Network felvásárolja a népszerű League of Legends alkalmazásokat

A svéd M.O.B.A. Network rengeteg pénzért felvásárolja a Wargraphs céget, ami a Porofessor és a League of Graphs alkalmazásokat hozta létre.

Kizárólag a Marvel's Spider-Man 2 Deluxe Edition előrendelői lesznek divatosak

A PlayStation 5 exkluzív Marvel's Spider-Man 2 tíz feloldható öltözetet kap, amit kizárólag a Deluxe Edition előrendelői kaparinthatnak meg.

Saját kiadót indít az OTK Media

A népszerű streamereket foglalkoztató OTK Media elindítja a saját kiadóját Mad Mushroom néven, ami az indie játékokat fogja támogatni.

New Game Plus mód is lesz a Final Fantasy XVI-ban

A játék történetének teljesítését követően válik majd elérhetővé, és a fejlesztők ígérete szerint izzasztó kihívást fog jelenteni a játékosoknak, ráadásul a trófeavadászat miatt ezt is végig kell játszani.

Földönkívüliekkel és iszonyatos árakkal ünnepel a Star Citizen

A hivatalos meg sem jelent játékban most ünneplik az első kapcsolatfelvételt egy idegen civilizációval, aminek apropóján most is vaskos összegeket hagyhatunk a fejlesztőknél.

Hallatott magáról a Splatoon 3 DLC-jének folytatása

Bár túl sok részletet nem árultak el róla, azért annyit mégis, hogy felkeltse a franchise rajongóinak figyelmét. Sajnos, a DLC érkezésérnek dátumáról még nincs hírünk.

Veterán DMC-fejlesztő dolgozott a Final Fantasy XVI harcrendszerén

Ryota Suzuki úgy véli, hogy a játék harcrendszere, amit úgy tervezték meg, hogy egyszerre legyen megközelíthető a kezdőknek és elég mély a veteránoknak, a fejlesztői munkájának eddigi csúcsa.