Hírarchívum - 2023. június

SGF 2023: Switchre költözik a Luigi's Mansion: Dark Moon

A 3DS némi könnyed horrorelemekkel megspékelt puzzle-játéka hamarosan Nintendo Switchen is tiszteletét teszi. Természetesen a Luigi's Mansion: Dark Moon ránc-felvarrott grafikát is kap.

SGF 2023: Remake-et kap a Super Mario RPG Nintendo Switchen

Több mint 25 év után remake-elik a Super Mario RPG-t - tudtuk meg a Nintendo Direct mai adásából. A Square Enix kultikus szerepjátéka novemberben landol Switchen.

A Microsoft számos vezetőt küld az FTC elleni harcba

Rengeteg jól ismert Microsoft-vezetőnek kell tanúskodnia az FTC elleni nagyszabású bírósági perben. A szembenállók közt Jim Ryan képviseli majd a Sony és a PlayStation érdekeit.

Mikrotranzakciók nélkül tér vissza a Chocobo GP

Visszatér a Square Enix aranyos autóversenyzős videójátéka, a Chocobo GP. Azonban ezúttal néhány változáson megy keresztül.

A Sims 4 következő DLC-je vidéki hangulatot hoz a játékba

A The Sims 4 tizennegyedik bővítménycsomagja a holnapi napon lett volna bejelentve, azonban kiszivárogtak a DLC részletei.

Két külön szervezetre válik szét az Electronic Arts

Ma érkezett a bejelentés: két félre hasad az Electronic Arts. Ezentúl külön beszélhetünk majd EA SPORTS-ról és EA Entertainmentről.

Nem a Crash Team Rumble lesz a franchise utolsó játéka

A Crash Team Rumble tegnap jelent meg és a franchise rajongói aggódnak, hogy ez a játék lesz a Crash Bandicoot videójáték-sorozat utolsó darabja.

Az Octopath Traveler élő közvetítéssel ünnepli az ötödik évfordulóját

Már ilyen sok idő telt el azóta, hogy a tragikus sorsú hőseink elindultak a közös útra egy szebb jövő reményében.

Egy icipicit eltolták az Immortals of Aveum megjelenését

Az Ascendant Studios egy közleményében jelentette be, hogy a fantasy FPS a korábban megadott időpontnál egy hónappal később jelenik meg.

Metaphor: ReFantazio – a fejlesztők beszéltek a játékról

Az ATLUS új játékát a Studio Zero készíti, az eddigi visszajelzések alapján maguk a fejlesztők készítettek egy negyedórás betekintő videót az új franchise részleteibe.