Hírarchívum - 2023. június

Remnant 2 – bemutatkozik a Medic

A jövő hónapban érkező játék újabb játszható archítpusát ismerhetjük meg egy bemutató videóban, a Medic mindent megtesz, hogy csapata harcképes állapotban maradjon.

Szeptemberben lelövik az eredeti Warzone-t

A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-hez kapcsolódó battle royale játékmódot eddig gond nélkül játszhatták azok, akik nem akartak átállni a Warzone 2.0-ra. Ez szeptemberben megváltozik.

Ez történt a Microsoft első meghallgatási napján

Az első nap során számos olyan érdekes részletről tettek vallomást a Microsoft vezetői, amelyről valószínűleg más körülmények között nem szereztünk volna tudomást.

Ingyenes a theHunter: Call of the Wild az Epic Games Store-ban

Mit szólnátok ahhoz, hogy a hajnali nap sugaraival kelve felvennétek a bakancsot, vállatokra a puskát és irány a természet! A theHunter: Call of the Wild már ingyenesen tölthető az Epic boltjából.

Csupán a bejárható bolygók 10 százalékán lesz élet a Starfieldben

Todd Howard nemrégiben a Kinda Funny Games podcastjében szerepelt, ahol számos rajongói kérdésre válaszolt a Starfield kapcsán. Szó esett a planétákról, a karakterek közti románcokról és hajónk fejlesztéséről is.

Szeptember végén érkezik a Fate/Samurai Remnant

A Koei Tecmo stilizált akció-RPG-je bitang jól néz ki, ráadásul az anyag megjelenése sincs már olyan messze, szeptember végén világszerte elérhetővé válik. Csekkold a beharangozó előzetest!

Ezeket tartalmazza a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1

A tegnapi bejelentés után a Konami végre tisztázta, miket tartalmaz pontosan a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1. Most már tudjuk, hogy az MGS 2: Solid Snake is a gyűjtemény része lesz.

Nagyon úgy tűnik, hogy készül a Quake II Remastered

A dél-koreai korhatár-besorolásért felelős hivatal ugyanazt a hibát követte el, amit két éve a Quake első részének felújított változata esetében. Idő előtt megszellőztette a Quake II Remasteredet.

SGF 2023: Önálló játékot kap Peach hercegnő is

Közel húsz évvel a Super Princess Peach megjelenése után újabb szólójátékot kap a Gomba Királyság bájos hercegnője, Peach. A megjelenés jövőre várható Nintendo Switchen.

Újra együtt a csirke duó - érkezik a Chicken Police: Into the HIVE!

Sonny Featherland és Marty MacChicken ismét együtt nyomoznak a Chicken Police: Paint it RED! folytatásában!