Hírarchívum - 2006. május

ClancyCon - A Blizzard és a Quake nyomában

A Quake- illetve a BlizzCon után újabb hasonszőrű rendezvény van tervbe véve: a Games Media Properties az Ubisofttal megrendezi a ClancyCont.

215 darab friss kép galériánkban!

215 darab fantasztikus screenshottal frissül a GK képgalériája: a mai felhozatal nagy címei között szerepel többek között az új Medal of Honor és a Caesar IV.

Rush for Berlin multiplayer demó holnap

A Stormregion-os arcok üzenik, hogy holnap délután, egészen pontosan este 6 órakor fellövik a netre a Rush for Berlin többjátékos demóját!

Nextgen-re költözik a SiN Episodes

Tom Mustaine, a Ritual Entertainment fejese egy tegnapi interjúban elárulta, hogy már készítik a SiN Episodes sorozat nextgen változatát is.

Letölthető az új Elder Scrolls IV add-on

Az Xbox Live-on tegnap estétől vált letölthetővé az új, ingyenes The Elder Scrolls IV: Oblivion kiegészítő, mely a Thieves Den nevet viseli.

PSP-n is hódít a Tenchu

Végre megtörtént a PSP-exklúzív Tenchu bejelentése, mely a Time of the Assassins alcímet viseli - a PlayStation-rajongóknak ismerős PSP-cím júniusban debütál.

E3 2006: Jól szerepelt az Age of Conan!

A Windows Vista-exklúzív MMORPG-t a Funcom, vagyis a híres-neves Anarchy Online készítői fejlesztik - az idei E3-on meglepően jól szerepelt a masszívan online RPG...

Remekül fogy a Tomb Raider: Legend

Mily öröm volt a rajongók számára, hogy a hetedik Tomb Raider-játék visszahozta a széria régi szájízét - nézzük ez a siker mit jelent Angliában, számokban!

Shadows of War részletek

Újabb E3 utáni On Games részletezést van szerencsénk közvetíteni nektek, mely ezúttal a Shadows of War című második világháborús stratégiát mutatja be.

Hitman: Blood Money demó

Ahogy azt múlt héten is megígértük, hétfő este lévén most prezenálni tudjuk nektek a Hitman: Blood Money kipróbálható, single player demóját.