Hírarchívum - 2006. augusztus

GC 2006: Ultima Online Kingdom Reborn bejelentés

Kingdom Reborn alcímmel már készül az Ultima Online sorozat következő darabja, melyhez az Electronic Arts emberei egy teljesen új motort fejlesztettek.

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Bemutatkozik az Earth Defense Force X

Külső nézetes, Xbox 360 exkluzív játékon dolgozik a D3, melyben a Földet megtámadó óriás hangyák ellen kell felvennünk a harcot.

GC 2006: World of Warcraft gyűjtői változat

Igazi kincsesláda készül a World of Warcraft rajongóknak, ugyanis (bár nem tudni mikor) hamarosan gyűjtői változatban is elérhető lesz a játék.

GC 2006: Starcraft 2 és Diablo 3 esélyek

Ismét Paul Sams fecsegett, de most nem nekünk, hanem az IGN embereinek. Állítása szerint 3 bejelentetlen játékon dolgoznak, melyből egyik a Starcraft 2.

GC 2006: Lesz Crysis demó

Nem hagyjuk nyugodni a CryTek munkatársait. Újabb áldozatunk Alexander Werner designer volt, aki elfecsegte, hogy még a megjelenés előtt lesz demója a Crysis-nek.

GC 2006: Guild Wars Nightfall megjelenés

Az ArenaNet és az NCSoft büszkén jelenti, hogy már a végefelé járnak a Guild Wars: Nightfall fejlesztésével és már megjelenési dátum is van.

GC 2006: Évente új World of Warcraft kiegészítő

Paul Sams, a Blizzard egyik fejese elárulta nekünk, hogy a Burning Brusade után évente egy-egy új World of Warcraft kiegészítő jelenik majd meg.

GC 2006: Crysis, Halo2, BBoy és Viva Pinata videó

Négy új trailert sikerült bezsebelnünk a Games Convention-ről, melyet jó szokásunkhoz híven flash videólejátszó formájában most prezentálunk is felétek.

GC 2006: Nem lesz DirectX10 az X360-hoz

A CryTek egyik vezető programozójával dumáltunk a GC-n, aki elmondta, hogy azért nem lesz Crysis Xbox 360-ra, mert a konzol nem fogja támogatni a DX10-et.