Hírarchívum - 2007. augusztus

Elkészült a Halo 3? Nyomozunk!

Nagy valószínűség szerint elkészült a Halo 3 - legalábbis erről árulkodik az egyik fejlesztő Xbox 360-as gamertag-je. A megerősítésre még várunk.

Már készül a City Life folytatása

Cities Unlimited címmel már készül a folytatása a Monte Cristo Games városépítős menedzserjátékának, a City Life-nak. Bizonyítékként két kép is érkezett!

GC 2007: Unreal Tournament 3 trailer

Ismét nagyot alkotott a Midway! A Bungie felkötheti a gatyáját, ha az UT3 játékélménye ugyanis csak feleannyira is jó, mint a látványvilága... akkor biztos befutó!

Nyerj eredeti BioShock játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti BioShock PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajéndékod!

GC 2007: Painkiller: Overdose videó érkezett

Már korábban is tudtuk, hogy a Serious Sam klónnak, a Painkiller-nek készül a folytatása, ami az Overdose címet viseli. Hogy ez milyen lesz?

Problémák letudva, úton van a Manhunt 2

A Rockstar bejelentette, hogy Amerikában végül megjelenhet a Manhunt második része, miután egy fokkal mérsékeltebb korosztály-besorolást kapott a játék.

GC 2007: Új játék készül a Shrek alapján NDS-re

Elsősorban a kisebbeket célozza meg az Activision új játékával, a Shrek: Ogres and Dronkeys című DS-exkluzív produktummal - nekik viszont nagyon fog tetszeni.

GC 2007: Bemutatkozik a Pirates vs. Ninjas

A Blazing Lizard új sorozatot kíván indítani Pirates vs. Ninjas néven, melynek első része a Dodgeball címet fogja viselni, s a népszerű kidobós játékot dolgozza majd fel.

Vadi új kedvcsináló érkezett a Crysis-ról

Crysis - minden PC-s FPS-szerelmes által várva-várt játék. Hamarosan megjelenik, ám addig a videók kápráztatják el a nagyérdeműt - ahogy ez a videó is.

GC 2007: Konzolokra is elkészül majd a Spore

A Spore című játék idáig PC-exkluzív gammaként volt számontartva, ám ezt a titulust elvesztette - a fejlesztők szerint a játék később megjelenik konzolokra is.