Hírarchívum - 2007. augusztus

Megvan a Call of Duty 4 borítója

Mindenki tudja, hogy az Infinity Ward, a Call of Duty sorozat megalkotója, szavazást írt ki az immáron negyedik rész dobozképéről. A szavazás véget ért!

Overspeed - befutott az első trailer

Májusban jelentették be a Need for Speed klónt, az Overspeed-et, mely a City Interactive fejlesztésében kerül majd a boltok polcaira valamikor a jövőben!

Elkészült a Halo 3!

Két nappal ezelőtt terjedt el a hír, mi szerint elkészült a Halo sorozat immáron harmadik része. A Bungie fejlesztői a mai nap folyamán eme hírt megerősítették!

Hamarosan itt az NFS: Pro Street

Jó hírrel szolgálhatok a Need for Speed széria kedvelőinek, hiszen az Electronic Arts a mai nap folyamán leleplezte híres sorozatuk legújabb darabjának megjelenési dátumát!

Fog-e újabb MMO-t fejleszteni a Blizzard?

Az állandó kérdés: jó ez a World of Wacraft, meg sikeres is, de nem unja már a Blizzard? Nem akar egy újabb MMORPG fejlesztésébe kezdeni?

Gabe Newell szereti a Wii-t

A Valve egyik fejesének, Gabe Newell-nek meglehetősen jó véleménye van a Nintendo új konzoljáról, a Wii-ről - sokkal jobb, mint a PS3-ról vagy az X360-ról.

Támadják az ESRB-t a Manhunt 2 miatt

Számítottunk rá, hogy botrányjáték lesz a Manhunt 2 (is), azonban a legújabb történések minden képzeletünket felülmúlták.

GC 2007: Unreal Tournament III bemutató PS3-on

Új bemutató érkezett az Unreal Tournament III-ról, amelyben az egyik fejlesztő mesél közel öt percen keresztül a PS3-ra, X360-ra és PC-re készülő játékról.

GC 2007: Killzone 2 - megkésett gameplay videó

A fantasztikus Killzone 2 PlayStation 3-exkluzív FPS-játékból érkezett egy három perces gameplay videó. Megtekintése igencsak ajánlott!

GC 2007: GPS készül Sony PSP-re!

Játékkiállítás keretében tartott sajtótájékoztatóján a Sony bemutatta a Go!Explore-t, a PSP számára kifejlesztett új műholdas navigációs csomagot.