Hírarchívum - 2007. augusztus

Halo Wars - tíz perces gameplay bemutató

A Halo világában játszodó stratégiai játékból, a Halo Wars-ból érkezett egy tíz perces gameplay videó, amelyet minden Halo-rajongónak kötelező megnézni!

Letölthető a BioShock zenei hanganyaga

A 2K Games ingyenesen letölthetővé tette a BioShock zenei hanganyagát - a tizenkét MP3-ból álló csomagot tőlünk is lerángathatod!

Pár hetet késni fog a PS3-as Orange Box

Aki esetleg PlayStation 3-ra tervezte beszerezni a Half-Life 2: Orange Box-ot, pár hetet várni kénytelen, ugyanis a készítők szerint a PS3-as változat nem jelenik meg időben.

A Valve-nál tilos játszani a BioShockkal

A Valve srácait is elkapta a BioShock-láz, a cég a fejesei azonban megtiltották nekik, hogy játszanak a játékkal - no persze nem féltékenységből.

Készül a FIFA Street harmadik része

Az Electronic Arts megerősítette a korábbi híreszteléseket, melyek szerint a nagysikerű FIFA Street harmadik része már készül az EA Sports studióiban.

Tiger Woods PGA Tour 08 demó az Xbox Live-on

A Madden NFL-sorozatról ismert EA Tiburon másik közkedvelt címének, a Tiger Woods PGA Tournak is megérkezett az idei verziója kipróbálható formában.

A heti játékmegjelenések

A múlt héthez hasonló módon megint kellemes hét vár ránk: jön a Guild Wars és a Medieval II új kiegészítése, a Stuntman: Ignition és az új Tiger Woods-játék...

Halo-rövidfilm érkezett Neill Blomkamp-től

Neill Blomkamp amolyan reklámfilmet forgatott a Halo-mozi kapcsán, melynek első része már megtekinthető - a videó másfél perces, ám annál hangulatosabb!

Szeptember végén érkezik a Crysis demója

Az FPS-ek rajongói által várva-várt Crysis hamarosan megjelenik, előtte pedig egy demót is kapunk majd, mely szeptember végétől válik elérhetővé.

Tony Hawks Proving Ground - a teljes tracklist

A Neversoft közzétette az október 9-én megjelenő Tony Hawks Proving Ground zenei listáját. A felhozatalban olyan nevek vannak, mint Nirvana és Sex Pistols.