Hírarchívum - 2007. augusztus

A Live-ról már tölthető az NHL 08 demója

Az Electronic Arts kiadta az NHL 08 kipróbálható, Xbox 360-as demóját. A jéghokis sorozat legújabb része 2007. szeptember 11-étől lesz megvásárolható.

Mass Effect megjelenési dátum

A Jade Empire-t, a KotoR-t, és a Neverwinter Nights-ot is jegyző BioWare ma nyilvánosságra hozta legújabb játékának, a Mass Effect-nek a megjelenési dátumát.

Zeno Clash bejelentés képekkel

Új, punk fantasy világban játszódó FPS-t mutatott be az ACE Team nevű független játékfejlesztő stúdió. A Zeno Clash-t csak PC-re programozzák.

A Samsung IFA 2007-es újdonságai

A Samsung az idei IFA kiállításon mutatja be új digitális technológiára épülő termékeit. LCD TV-k, VOiP monitor, Blu-Ray házimozi, és megannyi más!

HWSW: Késik a Win Server 2008 és a Vista SP1

A Microsoft elhalasztotta a Windows Server 2008-nak, valamint a Windows Vista SP1-nek a megjelenését - számolt be róla nagytestvérünk, a HWSW.

Videochat Samsung monitorral, PC nélkül

Videotelefonálás, chatelés és konferenciabeszélgetés monitoron keresztül, PC nélkül. Csak egy Samsung újdonság az IFA 2007 kiállításról.

Bemutatkozik a Worms: A Space Oddity

A THQ bejelentette a Worms sorozat legújabb, A Space Oddity címre keresztelt epizódját, mely ezúttal csak és kizárólag Nintendo Wii konzolra készül.

Élet a gombaemberek földjén

Korábban már beszámoltunk a Mushroom Men című játék készültéről, mely a gombaemberek földjén kitörő polgárháborút mutatja be. Ebből érkezett ma új videó.

Tekken 6 - bemutatkozik Bob.

Egy friss scan formájában bemutatkozik a Tekken 6 legújabb karaktere, Bob. A neve talán nem túl kreatív, és egy kis kondizás is ráférne :).

GC 2007: Call of Duty 4 gameplay és interjú

A Call of Duty 4-ből kaptunk egy új videót, melynek megtekintése igen is kötelező azoknak, akik várják a játékot és/vagy szeretik az FPS-eket.