Hírarchívum - 2008. november

Késik a nagy Fable 2 bejelentés

A Lionhead Studios műhelyében készült Fable 2 című játék kapcsán a héten érkezett volna egy hatalmas bejelentés, ám ezt az információbombát jövő hétre csúsztatták.

Fényképek a budapesti Lips launch partyról

Immáron hivatalosan is elstartolt a Lips. A Citadella Teraszon rendezett launch party-n mi is ott voltunk, és bizony a fényképező sem maradt otthon!

Játéktermekbe költözik a Guitar Hero

Hivatalosan is bemutatták a Guitar Hero Arcade-et, mely a népszerű gitáros játék játéktermi változata lesz az Activision és a Konami közös projektjeként.

Évente jönnének a Diablo III kiegészítők?

Mostanában több vád érte a Blizzardot, miszerint fejőstehenet akarnak csinálni sikercímeik folytatásaiból - a legújabb hírek alapján talán nem alaptalanul.

December elején érkezik a PlayStation 3 Keypad

Már csak pár hét, s Angliában boltokba kerül a PlayStation 3 Keypad, amely a X360 chatpadjához hasonlóan, a szövegírást hivatott könnyíteni a konzolon.

The Lord of the Rings Online: Mines of Moria trailer

A Turbine boszorkánykonyhájában fejlesztett Lord of the Rings Online első kiegészítőjéről érkezett meg az utolsó trailer, amely kellően megteremti a játék hangulatát.

Mozgásban az EndWar

Az Ubisoft gondozásában készülő, Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar kapcsán jelentek meg új videók, amelyekben a fejlesztők mesélnek a játékról.

The Wheelman megjelenési dátum

A Tigon Studios által fejlesztett akciójáték az azonos című film alapján készül, a mai napon pedig megtudhatjuk végre, hogy mikor is jelenik meg.

Need for Speed launch party pénteken az Arénában

Az Electronic Arts a Need for Speed sorozat tizenharmadik epizódját Budapesten egy látványos, sztárokat felvonultató rendezvényen mutatja be.

Hivatalosan is megjelent a New Xbox Experience

Kalóz forrásokból már egy ideje elérhető volt, de mától végre hivatalosan is tölthető az Xbox 360 megújult dashboardja, a New Xbox Experience.