Hírarchívum - 2008. november

Kötelező trófeák 2009-től

A Sony konzoljának nem is oly rég adatott meg a lehetőség, hogy a jól működő trófea rendszerrel kedveskedjen a felhasználóknak, ám a fejlesztők nem kedvelik ezt.

Terminator Salvation: The Videogame részletek

A GRIN által fejlesztett Terminator Salvation: The Videogame kapvcsána derült fény néhány apró részletre, amely érdekessé teszi az alkotást.

Fight Night Round 4 - decemberben meglátjuk

Az idei Spike VGA Awards díjátadó december 14-én kerül megrendezésre, ahol az EA Games felfedi a Fight Night Round sorozat negyedik részét.

Csütörtök esti galériafrissítés

Csütörtök este is galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek, s bár ezúttal az összeállítás kissé "hígabbra" sikerült, azért találni néhány jó címet is.

A Gears of War 2 az Xbox Live legnépszerűbbje

A Gears of War 2 fejlesztésénél az Epic mindent megtett, hogy a multiplayer még nagyobb tömegeket csábítson játékra - úgy tűnik, mindennek meglett az eredménye.

Tomb Raider: Underworld videóözön

Holnap jelenik meg a legújabb Tomb Raider játék, így érhető, hogy egyre több videó jelenik meg az Underworldről - mára szám szerint öt darab előzetest kaptunk.

Mirror's Edge - itt az utolsó PC-s trailer

Megérkezett a Mirror's Edge speciális, PC-s launch trailerje, mely az nVidia (korábban Ageia) PhysX technológiáját hivatott demonstrálni.

Wrath of the Lich King - aratott az első napon

A Blizzard gondozásában készült World of Warcraft: Wrath of the Lich King megdöntött minden rekordot az első nap eladásait tekintve, ami nem kis szó.

Februárban érkezik a GTA 4 első DLC-je

A Rockstar a minap bejelentette, hogy mikor is fog megjelenni a Grand Theft Auto 4 Xbox 360-ra szánt DLC-je, amely a Lost and The Damned nevet viseli.

Információk a Colin McRae: DIRT második részéről

A Codemasters eddig kevés információt árult el a Colin McRae: DIRT 2-ről, ám ma megtört a jég, s megtudhattunk néhány érdekességet a jövőre megjelenő játékról.