Hírarchívum - 2008. november

Mortal Kombat vs DC U - videón az összes fatality

Láthattunk már pár kivégzést a héten megjelent új Mortal Kombat részből, de hála egy rajongói videónak, most megtekinthetjük az összeset.

HWSW: Hétfőn érkezik a feltöltőkártyás iPhone 3G

Hétfőtől a feltöltőkártyás ügyfelek is hozzájuthatnak hazánkban az Apple érintőkijelzős okostelefonjához, az iPhone 3G-hez - írja a HWSW.

Batman: Arkham Asylum - az első mozgókép

A Rocksteady Studios műhelyében készül a legújabb Batman játék, amely egyik filmhez sem kapcsolódik, ennek köszönhetően hatalmas élmény vár a rajongókra.

Jövőre leállítják a Tabula Rasa szervereit

A Richard Garriot nevével fémjelzett sci-fi MMO sohasem volt sikeresnek mondható, de úgy tűnik, elérte a mélypontot: jövőre leállítják a játék szervereit.

Fotók az egész hétvégés Need for Speed buliról

Az EA egész hétvégés rendezvénnyel ünnepli az új Need for Speed megjelenését. Az Aréna Plázába mi is benéztünk, hogy csináljunk pár fotót nektek!

Tomb Raider: Underworld - az Eidos bekeményít

A Crystal Dynamics által fejlesztett Tomb Raider: Underworld nem szerepel valami fényesen a kritikusok szerint, ám az Eidos már lépéseket tett ez ügyben.

Hamarosan még több PS játék lesz a PSN-en

Hamarosan még több klasszikus Playstation játék lesz letölthető a Playstation Network hálózatáról, amelyek utána a Playstation 3 konzolon is játszhatók.

Need for Speed Undercover látnivaló

Az EA Games által fejlesztett Need for Speed: Undercover a mai naptól kapható Európában, ennek örömére tekintsétek meg a játék legfrissebb trailerét.

Prince of Persia - Altair is tiszteletét teszi

Az Ubisoft kedveskedni szeretne a Prince of Persia rajongóknak, mégpedig nem mással, mint az Assins Creed című játék főhősének a ruhájával.

Szárnyaló Xbox 360 eladások Európában

A Microsoft konzoljának eladásai szárnyalnak Európa-szerte, ugyanis nem kevesebb, mint 7 millió példány talált már gazdára a megjelenése óta.