Hírarchívum - 2008. november

Wanted: Weapons of Fate - az első trailer

Korábban már elindult a Wanted topikja, hiszen már voltak információk, hogy játék készül az azonos nevet viselő film alapján. Az első trailer máig váratott magára.

Mozgásban a PC-s GTA IV videószerkesztője

Hat újabb videót tett elérhetővé a Rockstar Social Club TV-je, amelyek a Grand Theft Auto IV PC-exkluzív video editorját hivatottak bemutatni.

14 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet a PSN

A Sony a PlayStation 3 második születésnapján jelentette be, hogy a PlayStation Network aktív felhasználóinak létszáma elérte a tizennégymilliót.

Törölték az Aliens: Colonial Marinest? Nem.

A pletykák szerint a Gearbox közel 30 embert bocsátott el a napokban, a Sega pedig úgy döntött, hogy nem támogatja tovább az Aliens: Colonial Marines fejlesztését.

Tölthető a Call of Duty: World at War editora

Aki esetleg érez magában némi kreativitást és szívesen hasznosítaná ezen képességét modifikációk készítésénél, töltse le a Call of Duty: World at War szerkesztőjét.

Stormrise - fény derült a történet részleteire

A Total War sorozatról ismert Creative Assembly új stratégiája fejlesztésekor eltávolodik a történelemtől, s egy fiktív jövőbe helyezi a Stormrise történéseit.

Közelednek az ünnepek, leesett az idei első hó

Ma délután leesett az idei első hó. Keresve se találhatnánk jobb indokot arra, hogy egy forró kakaó társaságában leüljünk kicsit a gép elé játszani!

Képek a GTA 4: The Lost and The Damned-ből

Alig hogy bejelentették, máris érkezett öt kép a Lost and Damned címet viselő, jövő februárban érkező Grand Theft Auto 4 DLC-ből.

Újabb hírek a Battlefield: Heroes háza-tájáról

James Salt, a Battlefield: Heroes producere bejelentette, hogy a megszaporodott háttérmunkák miatt felfüggesztik a játék béta tesztelését.

Megjelent a The Last Remnant - itt az utolsó trailer

Elstartolt a Square Enix legújabb játéka, s ezzel vége a hosszú várakozásnak is - legalábbis az Xbox-osok részéről. A többi verzióviszont jó messze van!