Hírarchívum - 2008. március

Ősszel kerül boltokba a Far Cry második része

A legutóbbi tervek szerint tavasszal került volna boltokba a Far Cry második része, a konzolos változatok bejelentésekor azonban a dátum bizonytalanná vált.

Gran Turismo 5 - még egy évet várni kell

Aki mindenképpen játszani szeretne az új Gran Turismo-val, szerezze be a Prologue-ot, ugyanis a végleges változatra még legalább egy évet kell várni.

Bemutatkozik a SingStar: Summer Party

Az újgenerációs SingStar egyre csak várat magára, a rajongókat viszont nem hagyja unatkozni a Sony: úton van a legújabb kiegészítő a PS2-es játékhoz.

A Nintendo stratégiájára vált a többi gyártó?

Billy Pidgeon, az IDC elemzője úgy gondolja, hogy a Nintendo Wii sikere nem csak a jelenlegi, de a következő konzolháborúra is hatással lehet.

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.

Fallout 3 - több, mint kétszáz befejezés

Mikor elkészült tavalyi előzetesünk, hivatalos álláspont szerint a Fallout 3 történetének 9-12 végkimenetele lehetett - azóta egy csöppet gyarapodott a variációk száma.

Két új Gears of War 2 videó jelent meg a LIVE-on

Két vadi új Gears of War 2 videó jelent meg az Xbox LIVE Marketplace-en, végre komolyabb betekintést engedve az Epic sztárjátékának folytatásába.

Úton a következő Warhawk-expanzió

Operation: Broken Mirror alcímmel áprilisban érkezik a kizárólag PS3-ra megjelent Warhawk második kiterjesztése a PlayStation Network-ön keresztül.

Folytatódik a 50 Cent: Bulletproof

Annyira jó volt az a 50 Cent: Bulletproof, hogy muszáj lesz neki folytatást csinálni. Szerencsére az Activision Blizzard nem húzza sokáig az idegeinket: jön a második rész!

Lezárult a World of Warcraft nyereményjáték

Március 22-én éjfélkor zárjuk le a World of Warcraft nyereményjátékot. Aki szeretne nyerni egy giga wow csomagot, még most még indulhat érte!