Hírarchívum - 2008. április

Quake Wars - ismét támadnak a Stroggok

Számítógépre már szeptemberben megjelent az új Enemy Territory, a konzolos premier viszont még várat magára - a tűkönülés fájdalmait enyhítendő, itt egy új trailer.

Holnaptól tölthető az Ace Combat 6 DLC

A holnapi naptól megvásárolható a Namco által fejlesztett Ace Combat 6: Fires of Liberation első letölthető extra tartalma, amely néhány új repülőt tartalmaz.

Prince of Persia Prodigy a következő rész címe?

Arról eddig is tudtunk, hogy készül egy új Prince of Persia játék, amely a Ghosts of the Past névre fog hallgatni. Úgy tűnik mégsem ez lesz az alcím, hanem Prodigy.

Hamarosan köztünk a Ninja Gaiden 2

A Microsoft bejelentette a legendás Tomonobu Itagaki vezette Team Ninja fejlesztőcsapat legújabb játékának, a Ninja Gaiden 2-nek megjelenési időpontját.

Extra tartalom a PC-s Devil May Cry 4-ben

A Capcom által fejlesztett Devil May Cry negyedik része konzolon már sikert aratott, hamarosan pedig a PC-re is megjelenik a Dante legújabb kalandjait bemutató epizód.

A heti játékmegjelenések

A héten kerül boltokba többek között a PC-s Turok, a Mario Kart Wii-s változata, a Square Enix új, DS-exklúzív szerepjátéka és az NBA Ballers új része is.

Haze - Multiplayer móka

A sokak által várt FPS, a Haze Playstation 3-as verziója jövő hónapban a boltok polcaira kerül, ennek örömére megcsodálhatunk három remek multiplayer videót.

Burnout Paradise frissítések várhatók

A konzolon sikert aratott Burnout Paradise hamarosan új kiegészítésekkel jeletnkezik, amelyben lehetőség lesz nem csak motor, de még repülő vezetésére is.

This is Vegas - nemcsak verekszünk, bulizunk is

Nyolcperces, kizárólag gameplay jeleneteket tartalmazó videó érkezett az általunk csak "kaszinós GTA-ként" emlegetett új Midway-játékról, a This is Vegas-ról.

Feltámad hamvaiból a Splatterhouse

A Namco ismét egy elfeledett címet készül leporolni: az EGM júniusi számában fog bemutatkozni a Splatterhouse újgenerációs konzolokra készülő változata.