Hírarchívum - 2008. április

Szerdai galériafrissítés - olvasótól olvasóknak

Alone in the Dark, Fallout 3, Midnight Club: Los Angeles, Project Origin, Race Driver: Grid és Soul Calibur IV képek várják az érdeklődőket az aktuális galériafrissítésben.

MMO Grand Theft Auto készülhet a jövőben

Nem kizárt, hogy a Grand Theft Auto sorozat egyik eljövendő része már MMO stílusú, vagyis kizárólag online játszható lesz - tudtuk meg egy interjúból.

Korhatáros játék szigorítás az Európai Unióban

Vér, szex, káromkodás - károsak a gyerekre az agresszív videojátékok. Ez volt a címe a Magyar Televízió tegnap esti Híradójában látott, új EU szabályokról szóló riportnak.

Race Driver: Grid - ingame száguldás

A Race Driver: Grid című autos játékból érkezett egy új videó, amelyben a száguldozó izomautókat leshetjük meg, miközben róják a köröket.

Harry Potter és a Félvér Herceg játék bejelentés

Az Electronic Arts-nál már készül a Harry Potter és a Félvér Herceg, avagy ahogy külföldiül ismerjük, a Harry Potter and the Half-Blood Prince játék változata.

Kalózkézen a Grand Theft Auto 4

Még meg sem jelent a Grand Theft Auto 4, máris a szoftverkalózok kezére került. A jövő hétfőn érkező játék már tölthető az internetről - persze illegálisan.

Két hét múlva Gears of War 2 gameplay premier

A Gametrailers TV május 9-i adásában exkluzív Gears of War 2 bemutató lesz, Marcus Fenix és Dominic Santiago visszatérése itt lesz elsőként látható.

HWSW: Májusban hazánkba érkezik az Eee PC

Az ASUS ultraalacsony árú noteszgépe eléri hazánkat is, jövő hónap elejétől érkeznek az első hivatalos szállítmányok Magyarországra - írja a HWSW.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Megjelent az Euro 2008, elindult az EA focis oldala

Az Electronic Arts az UEFA Euro 2008 játék megjelenésével egyszerre beindította a www.easportsfootball.com közösségi focis oldalt is.