Hírarchívum - 2008. június

God of War III az E3-on

A Sony Computer Entertainment ma bejelentette, hogy egyik sikerjátékuk folytatása, a God of War harmadik epizódja szerepelni fog az E3-on.

Készül az ötödik Sherlock Holmes játék

Habár a népszerű detektív nevével fémjelzett kalandjátékok hamar valamelyik hipermarket ezerforintos polcán végzik, a Frogwares továbbra sem adja fel.

Ismét csúszik az Aion megjelenése

Minden idők egyik legszebb MMORPG-jének ígérkezik az Aion, ám a várva-várt cím megjelenéséig sajnos várnunk kell egészen a 2009-es esztendőig.

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

Már lehet nevezni a World Cyber Games 2008-ra

Az idei évben is megrendezésre kerül a WCG 2008 magyarországi selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny. A nevezés már megkezdődött!

Három új Battlefield játék van készülőben

A Bad Company még csak most fog megjelenni nálunk, de a készitők már lázasan dolgoznak, hogy a jövőben se legyen csatamező hiányunk.

Gyűjtői kiadásban is elérhető lesz a Spore

Will Wright legújabb játéka, az idén ősszel érkező Spore gyűjtői kiadásban is elérhető lesz. A csomag Galactic Edition néven kerül majd forgalomba.

Don King Presents: Prizefighter demó a LIVE-on

Végre bárki számára ingyen kipróbálható a Fight Night 3 konkurenciájaként várt, ám nálunk a Gamekapcson csúnyát bukott Don King Presents: Prizefighter.

Három percnyi Dead Space gameplay élmény

Hosszú szünet után újra mozgásban a Dead Space. A grafika gyönyörű, az kétségtelen, sőt vannak benne marha jó ötletek és megoldások is!

Alone in the Dark - hiba volt ma felkelni

Egy újabb hangulatfokozó, igen látványos és izgalmas Alone in the Dark trailer érkezett így, a játék megjelenésének napjaiban. Jó mulatást!