Hírarchívum - 2008. július

Három új játékon dolgozik a Bungie

A Bungie elárulta, hogy részt vesz az idei Penny Arcade Expón, s ugyan komolyabb bejelentésre nem számíthatunk, elkotyogták, hogy jelenleg három játékon is dolgoznak.

Wolfenstein premier ma éjszaka itt, a GK-n

Ma éjszaka lehull a lepel a Wolfenstein eddig féltve őrzött részleteiről, köszönhetően Zoennek, a mi szeretnivaló szélhámos gamerünknek.

NFS: Undercover - megérkezett az első teaser?

Ahogy már egy ideje tudjuk, idén ősszel ismét új Need for Speedet kapunk Undercover alcímmel, melyről egyelőre még nem sok hivatalos információ érkezett.

Új játékon dolgozik Jordan Mechner

A Prince of Persia sorozat atyja azon fáradozik, hogy első igazi játékát, amely a Karateka nevet viseli, mai köntösbe öltöztesse és megjelentesse.

Idén már nem jelenik meg a The Wheelman

Bár régóta mutogatják, sőt az E3-on már játszható is volt, mégsem fog idén ősszel megjelenni a Vin Diesel főszereplésével készülő The Wheelman.

Már előrendelhető a Gears of War 2

A Gamekapocs webáruházból már előrendelhető az idei őszi szezon egyik legkeményebb Xbox 360 játéka, a Gears of War 2. Megjelenés novemberben.

Szeptemberben indul a Resistance 2 nyílt bétája

Sokan várják már az Insomniac által fejlesztett Resistance: Fall of Man folytatását - nos nekik van egy jó hírünk: szeptemberben lehet jelentkezni a nyílt bétára!

Részletek és érdekességek a Skate folytatásából

Az EGM magazin szeptemberi számában exkluzív előzetes olvasható majd a Skate 2-ről, ám néhány érdekes részlet már most napvilágot látott.v

HWSW: Év végén indul a digitális műsorszórás

Most már szinte biztos, hogy idén év végére elindulhat Magyarországon a digitális földfelszíni műsorszórás - számolt be róla Nagytestvérünk.

Comic-Con 2008 videóáradat - második felvonás

Csak úgy özönlenek a kamerás videók a Comic-Con 2008 kiállításról. Második összeállításunk hasonlóan remek lett, tessék szépen leellenőrizni!