Hírarchívum - 2008. augusztus

Skate It kedvcsináló érkezett

Az Electronic Arts gőzerővel dolgozik gördeszkás sorozatának Nintendo-exkluzív részén, melyről most egy közel egyperces előzetes videót tekinthettek meg.

Csütörtöki galériafrissítés négyszáz új képpel

Ismét galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címmekkel, mint a FIFA 09, a LEGO Batman, a Penumbra: Requiem vagy a Tom Clancy's H.A.W.X.

EA Sports Tennis - az első információk

Befutottak az első hivatalos információk az idei GC-n leleplezett új Electronic Arts sorozatról, a Tennisről. A játékot a vencouveri EA Canada fejleszti.

Leállították a The Dark Knight fejlesztését?

Újabb pletykák érkeztek a The Dark Knight játékadaptációjával kapcsolatban: az Australian Gamer értesülései szerint a játék fejlesztését leállították.

Jön az Xbox 360 játéktermi változata

Az Xbox 360 Arcade kiszerelése után elkészülhet az igazi Arcade verzió a gépből, a Microsoft konzolja ugyanis a játéktermekbe költözik Arcade Station T2 néven.

Már készül a Far Cry harmadik része?

Most, hogy idén ősszel az Ubisoft által felvásárolt Far Cry sorozat második része megjelenik Pc-re, Xbox360-ra és PS3-ra, az Ubi belekezdhet egy másik projektbe.

Burnout Paradise - itt a PC-s megjelenési dátum

Már jó ideje tudjuk, hogy jön PC-re is a Burnout Paradise, de eddig csak találgatni tudtunk, hogy pontosan mikor is. Most viszont végre van hivatalos dátum!

A Gearbox fogja készíteni a Halo 4-et?

Az Official Xbox Magazin szerint a Gearbox fejlesztői a következő években elég elfoglaltak lesznek, mivel őket kérték fel a Halo 4 fejlesztésére!

HWSW: Fekete képernyő, ha másolt a Windows

A Microsoft a héten megkezdi a Windows eredetiségét ellenőrző Genuine Advantage Notifications szoftver terjesztését - írja a HWSW.

Mortal Kombat vs DC Universe - te kivel vagy?

Ősszel jelenik meg a Mortal Kombat legújabb része, melyben a készítők egymásnak eresztik a népszerű torna és a DC Comics univerzum legismertebb szuperhőseit.