Hírarchívum - 2008. augusztus

A Call of Duty: World at War perkjei és fegyverei

Fény derült a Call of Duty új részének többjátékos módjában használatos perkekre illetve a használható fegyverek listáját is leleplezték a készítők.

Battlefield: Heroes - zárt marad

EA DICE egyik producere, Ben Cousins nyilatkozott a gamesindustry.biz oldalnak legújabb ingyenes játékukról, a Battlefield: Heroesról.

A héten megjelenő játékok listája

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a nyár utolsó hete következik, azt pedig illik jól kihasználni: játszani is lehet, a felhozatal pedig jó, válogassatok kedvetekre!

Novemberben érkezik az X360 új kezelőfelülete

Az idei E3-on a Microsoft konferenceiáján bemutatták az Xbox 360 új kezelőfelületét, amely új élményt nyújt a népes felhasználói tábornak.

Hétfő esti galériafrissítés - sovány kiadásban

A GC-n szinte mindenki ellőtte a puskaporát, így nem sok kép jutott mára. Azért van Fable 2, Facebreaker, Halo Wars, Star Wars, meg egyéb más is!

Itt a Soul Calibur és a Force Unleashed demója

A Games Convention nagy híráradatában el is felejtettünk szólni, hogy a hétvégén megjelent a Soul Calibur IV és a Star Wars: The Force Unleashed demója.

World Cyber Games 2008 - a végleges program

Kialakult a végleges programja az augusztus 31-én a Jövő Házában megrendezésre kerülő World Cyber Games 2008 magyarországi döntőjének.

Need for Speed: Undercover - jönnek a Ferrarik?

Több érdekességre is fény derült az aktuális Need for Speed epizóddal kapcsolatban: a legérdekesebb pletyka, hogy az új részben állítólag Ferrarik is lesznek.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - nehéz kezdet

Oroszországban és Ukrajnában augusztus 22-én hivatalosan is megjelent a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, míg nekünk szeptember elejéig kell várnunk a boltokba kerülésre.

Mégsem lesz ideiglenes exkluzív a Mirrors Edge

Tegnap írtunk róla, hogy a SCEE elnöke, David Reeves szerint ideiglenesen PS3 exkluzív lesz a Mirrors Edge. Az Electronic Arts ma cáfolta a pletykákat.