Hírarchívum - 2008. augusztus

DS-re költözik a Jagged Alliance

A Strategy First bejelentette, hogy jövőre Nintendo DS-en is tiszteletét teszi az 1994-ben megjelent Jagged Alliance a Cypron Studios jóvoltából.

FIFA 09 - szeptemberben érkezik a demó

Bár a teljes játék megjelenése csak október elején várható, a kipróbálható változatok már szeptember második hetén elérhetővé válnak a nagyérdemű számára.

Pletykák a Rockstar háza tájáról

Az e havi EGM magazinban érdekes pletykák kaptak helyet, amelyek a Rockstar háza tájáról érkeznek és a Max Payne 3-mal is kapcsolatosak.

Bearanyozódott a Warhammer Online

Aranylemezre került a hatalmas tömegek által várt Warhammer Online: Age of Reckoning, amelynek végre megkezdődhet a sorozatgyártása.

Duke Nukem Forever - kezd alakulni

Míg a 3D Realms lázasan készül a Duke Nukem 3D Xbox Live-os megjelenésére, addig a Duke Nukem Foreverről egy szót se hallottunk az utóbbi időben.

Need for Speed: Undercover - újabb részletek

A Need for Speed: Undercoverben beépített ügynökként kell egy nemzetközi bűnszövetkezet nyomára jutni. A játékról újabb részletek érkeztek.

Mozgásban a Street Fighter negyedik része

Januári megjelenéséig ugyan még sok idő van hátra, a készítők nem fukarkodnak a Street Fighter negyedik részével kapcsolatos médiaanyagokkal.

Ebéd utáni galériafrissítés - desszert nélkül

A mai galériafrissítés felhozatala a következő: Fairytale Fights, Hearts of Iron III, Monster Lab, Runes of Magic, Supreme Commander és STALKER: Clear Sky.

Aion: Tower of Eternity látnivalók

Rengeteg új kép érkezett az NCsoft legújabb játékából, amelynek neve Aion: Tower of Eternity és az eddigi legszebb MMO-nak ígérkezik.

Nemsokára jön a konzolos Crysis?

Aki múltkor örült a hírnek, hogy a Crysis konzolokra portolása lehetséges lehet, elkezdheti gyűjteni a zsebpénzét egy esetleges konzolos megjelenésre.