Hírarchívum - 2008. augusztus

Nyerj eredeti Spore játékot!

Nyereményjátékunkban három eredeti Spore PC-s játékprogramot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat! Sorsolás szeptember 12-én!

Aion: The Tower of Eternity képözön

Nem kevesebb, mint 43 új kép tekinthető meg az Aion: Tower of Eternity kapcsán, amelyeken megcsodálhatók a karakterek, valamint a világ egy része.

Far Cry 2 - érezd magad a játék részesének

A Far Cry 2 fejlesztői elképesztő módon oldották meg azt, hogy a játékos valóban a világ részesének érezze magát Afrika kegyetlen vidékein.

Novemberben kerül boltokba az új Guitar Hero

World Tour alcímmel november hetedikén kerül az európai boltokba a negyedik Guitar Hero, melyben gitározás mellett most már dobolhatunk és énekelhetünk is.

Animációs film készül a Lego Batman alapján

Tonnányi rajzfilm készült már Batman főszereplésével a különböző képregények és filmek alapján, hamarosan pedig a Lego Batman téma sem marad érintetlen.

Aliens: Colonial Marines - az első bepillantás

Jace Hall idei utolsó showjában is követi a régi hagyományt, és rövid betekintést nyújt nekünk egy újabb játékba, ezúttal az Aliens: Colonial Marinesbe.

Tomb Raider: Underworld - főszerepben a tigrisek

Újabb, kizárólag ingame jeleneteket felvonultató videó érkezett a legújabb Tomb Raider játékról, amely az Underworld alcímet viseli és novemberben fog megjelenni.

Halo 4 - folytatódik a pletykazuhatag

Újabb pletyka kapott szárnyra, amely részben megerősíti a Gearbox és egy új Halo-játék közti kapcsolatot: vajon tényleg ők készítik a negyedik részt?

Már készül a Nintendo DS új változata?

Új pletykák röppentek fel a Nintendo DS új verziójával kapcsolatban: a híreket egyelőre nem kommentálta a japán cég, így kéretik fenntartásokkal kezelni a hírt.

Kiegészül az Europa Universalis: Rome

Vae Victis alcímmel készül a Paradox Interactive Europa Universalis: Rome névre hallgató stratégiájának első küldetéslemeze, mely idén év végén jelenik meg.