Hírarchívum - 2009. január

Három új Need for Speed bejelentés képekkel

Need for Speed: Shift, Need for Speed: Nitro és Need for Speed: World Online - ha minden igaz, akkor mind a három játék még idén megjelenik!

Majdnem ilyen lett a New Xbox Experience

A tavaly ősszel megújult Xbox Dashboard egy korábbi, el nem fogadott tervéből érkeztek képek, melyeket egy Microsoft közeli design cég hozott nyilvánosságra.

Jönnek a prémium kategóriás iPhone játékok

Lehet, hogy megvalósul az a hónapok óta keringő pletyka, miszerint új, prémium kategóriás játékosztály nyílik az iPhone AppStore-on. A lépésnek sok kiadó örülne.

Mégsem jelenik ma meg a Mirror's Edge DLC-je

A korábbi tervekkel ellentétben, mégsem jelenik ma meg a Mirror's Edge legújabb letölthető tartalma, a fejlesztőknek még szükségük van némi időre a csomag csiszolásához.

The Godfather 2 - A don szeme

Az EA gondozásában idén megjelenik a The Godfather második része, amelynek egyik legnagyobb újítása a stratégiai nézet, ahol szemügyre vehetjük az ellenséget.

Készül a Boom Blox folytatása

A Boom Blox-ot Spielberg első játékipari próbálkozásaként tartjuk számon, s bár nagy visszhangja nem volt, korrekt játékot rittyentett össze az EA támogatásával.

Galériafrissítés ebéd utáni ejtőzéshez

Battlestations: Pacific, Fallout 3 DLC, Tropico 3, Wolfenstein, X-Men, és még sok más finomság az ebéd utáni ejtőzéshez. Tessék végignézni mindet!

Februárban jön az első Prince of Persia DLC

Epilogue alcímmel február végén érkezik az újgenerációs Prince of Persia első letölthető extra tartalma, benne új helyszínekkel, képességekkel és karakterekkel.

Befutott a legújabb Final Fantasy XIII videó

Az egy teljes hétig tartó visszaszámlálás véget ért, tegnap este végre befutott a Final Fantasy XIII legújabb mozgóképes előzetese. Igencsak ütős anyag lett!

HWSW: A britek nem üldözik a fájlcserélőket

A brit kormány nem fogja arra kényszeríteni az internetszolgáltatókat, hogy üldözzék a fájlcserélőket - írja Nagytestvérünk, a HWSW.