Hírarchívum - 2009. január

GTA 4: The Lost and Damned képek és egy videó

A Grand Theft Auto 4 első DLC-je a The Lost and Damned nevet viseli, és most új képek és videók láttak napvilágot az izgalmasnak ígérkező játékkal kapcsolatban.

Vadi új Deus Ex 3 infómorzsák

Egy cseh honlapnak köszönhetően új információk láttak napvilágot az Eidos Montreal által fejlesztett Deux Ex 3-ról, amely nagyszerűnek ígérkezik.

Képeken a Batman: Arkham Asylum

A tegnapi mozgókép után ma új képlopatok láttak napvilágot a legújabb Batman játék kapcsán, amely az Arkham Asylum alcímet viseli, a megjelenése pedig ismeretlen.

Szünetel a Faith and a .45 fejlesztése

Luke és Ruby amolyan Bonnie és Clyde stílusban szerette volna megmenteni barátját egy őrült iparmágnástól, ám a feladat egyelőre várat magára.

Viszlát Games Convention, üdvözlet GAMESCom!

Ahogy azt már tudni lehetett, a Games Convention rövid, ám annál sikeresebb élete véget ért, helyét a GAMESCom vesz majd át, Lipcse helyett Kölnben.

The Lord of the Rings: Online - ingyenes próba

Előfizetőket toboroz a Turbine az Xfire közreműködésével: a The Lord of the Rings: Online most tíz napig ingyenesen kipróbálható a kliens letöltése után.

Befejeződtek a Race Pro munkálatai

Végre az Xbox 360 tulajok is megtudják, hogy mi az igazi szimulátorélmény, a méltán népszerű Race most a Microsoft masináján is tiszteletét teszi.

Mozgásban a Batman: Arkham Asylum

A Rocksteady által fejlesztett Batman játékban ismét felvehetjük a harcot a veszedelmes Joker ellen, aki mindent megtesz, csak hogy elpusztítsa a Denevérembert.

Végleg bezárta kapuit az Ensemble Studios

A Halo Wars aranylemezre került, ezért ma végleg bezárta kapuit az Ensemble Studios, az ott dolgozók pedig legalább két teljesen új céget fognak alapítani.

Önmagát tiltja le a PC-s Gears of War

Mától használhatatlan minden PC-s Gears of War, a játék egy fejlesztésből véletlen hátra maradt kód miatt ugyanis nem engedi elindítani magát.