Hírarchívum - 2009. január

Race Pro - Bemutatkozik a portoi versenypálya

A Simbin által fejlesztett Race Pro kapcsán bemutatkozik a portoi versenypálya, ahol nagyszerű futamok várnak majd a vezetésre éhező játékosokra.

Megan Fox lehet az új Tomb Raider mozi főhőse

Újabb mozifilm készül a Tomb Raider sorozat alapján, a Lara Croft-ot eddig alakító Angelina Jolie-t azonban Megan Fox, a Transformers sztárja válthatja.

Fallout 3 - PS3-on marad a régi befejezés

Márciusban megérkezik a Fallout 3 új DLC-je, ám a Playstation 3 tulajok kénytelenek beérni a jelenlegi befejezéssel, nem lesz letölthető tartalom a Sony konzoljára.

Section 8 - az első nagyfelbontású gameplay képek

Eddig csak rossz minőségű scanneket és renderelt anyagokat láttunk a Section 8-ből, ma azonban befutottak az első nagyfelbontású gameplay képek!

Holnap érkezik az új Final Fantasy XIII trailer

Holnap jár le a visszaszámláló a Final Fantasy XIII hivatalos oldalán, ennek köszönhetően egy új előzetessel gazdagodhatunk majd.

Baráti gépigénnyel érkezik a Demigod

Chris Taylor legújabb, a stratégiai és szerepjátékos elemeket pazarul ötvöző játéka, a Demigod a legújabb hírek szerint egy közepes konfigurációval is megelégszik.

2D-s szerepjátékon dolgozik a Braid alkotója

Az Xbox Live egyik legkeresettebb játékává vált a Braid, melynek kitalálója, Jonathan Blow új projekt fejlesztésébe kezdett, ami egy 2D-s szerepjáték lesz.

Mégsem állnak le a Hellgate: London szerverei

Fellélegezhetnek a Hellgate: London rajongói, ugyanis a koreai HanbitSoft látszólag meg tudja menteni a játékot, s nem állítják le a hónap végén a szervereket.

A heti játékmegjelenések

Csak a szokásos: a héten megint nem lesz túl sok megjelenés, ráadásként azok sem figyelemreméltó címek - azért az Afro Samurait ki ne hagyjátok!

Visszatérnek a Tini Nindzsa Teknőcök

A Tini Nindzsa Teknőcök hamarosan visszatérnek, hála a UbiSoft-nak! A Game Arts által fejlesztett TMNT: Smash Up bejelentése a mai napon esett meg.