Hírarchívum - 2009. január

Fallout 3 - Operation: Anchorage videóözön

Tegnap vált elérhetővé a Fallout 3 Operation: Anchorage című letölthető tartalma, ennek örömére néhány új videót csodálhatunk meg a játékkal kapcsolatban.

Már tervben van a Halo Wars első DLC-je

Az Ensemble Studios műhelyében készülő Halo Wars még csak néhány napja került aranyelmezre, ám a fejlesztők máris gondolkodnak az első DLC-n.

Nem lesz Section 8 Playstation 3-ra

A TimeGate Studios által fejlesztett Section 8 az eredeti tervek szerint elkészült volna a Sony konzoljára is, ám ma leállították a PS3-as verzió fejlesztését.

Újabb sztárok a Red Alert 3 kiegészítőjében

A Command & Conquer játékok átvezetői legendásak, nem csoda tehát, hogy a fejlesztők nem bízzák a véletlenre a Red Alert 3 kiegészítőjének minőségét sem.

Tényleg készül a PlayStation Portable 2?

Újfent felröppentek a pletykák az újgenerációs PSP készültéről. A hír ezúttal a megbízhatónak tartott IGN-től származik, ám a Sony továbbra is tagad mindent.

Képek a leállított The Dark Knight játékból

Bár a The Dark Knight játékváltozata már sosem készül el, apró vigaszként érkezett tíz darab kép a leállított projektről, melyek bemutatják a játékbeli Gotham City-t.

Dawn of War II - nyílt béta a Steam-en

Relic Entertainment Warhammer univerzumára építő stratégiai játékának folytatását immáron mindenki kezelésbe veheti, egy gyors Steam-en való regisztrálás után.

Ütős videón a Burnout Paradise:The Ultimate Box

Hamarosan megérkezik közénk a Burnout Paradise: The Ultimate Box, a közelgő premier tiszteletére pedig a Criterion új videóval lepte meg a játék rajongóit.

HWSW: Új MSI noteszgép játékosoknak

Az MSI elsőként a most bejelentett GT627 noteszgépébe épít GeForce 9800M GS grafikus vezérlőt, de a gép többi részegysége is tartja az iramot - írja a HWSW.

Az elmaradhatatlan éjszakai galériamánia

Újabb kései galériafrissítés, benne például Battleforge, Red Alert 3 Uprising, Godfather 2, és Killzone 2 shotokkal, de sok más finomság mellett a Section 8 se maradhatott ki!