Hírarchívum - 2009. október

Véget ért a GeForce GTX 260 nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban egy csúcskategóriás Gigabyte GeForce GTX 260 videokártyát sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Insomniac - Vége a 60 FPS-en futó játékok korának

Az Insomniac eddig mindig igyekezett, hogy játékaikban meglegyen a stabil 60 FPS, ám ennek mostantól vége, az új Ratchet and Clank az utolsó ilyen játékuk.

Januárban érkezik hozzánk a Bayonetta

Japánban ma jelent meg a Platinum Games hack & slash játéka, a Bayonetta. amely a következő év januárjában érkezik az amerikai és európai üzletek polcaira.

Mit kérnek a csemeték karácsonyra?

A Game Crazy nevet viselő játéküzlet felmérést készített az amerikai gyerekek és tinédzserek között: ki mit - leginkább milyen játékot - kér karácsonyra?

A Namco Bandai már a következő Tekkenen ötletel

Alig jelent meg a Tekken 6, a Namco Bandai már a következő részen ötletel. Persze a megjelenés még messze van, az egyik fejlesztő már megerősítette a híreket.

Gyűjtői kiadást kap a Battlefield: Bad Company 2

Ahogy az első rész, úgy a Bad Company 2 is kap majd gyűjtői kiadást, ám érdekes, hogy a limitált csomag árban nem különbözik majd a standard kiszereléstől.

Modern Warfare 2 - Választható kegyetlenségek

Az Activision döntésének köszönhetően nem kötelező átélnünk a kegyetlenségeket a Modern Warfare 2-ben, át is ugorhatjuk azokat, kedvünk szerint.

Mozgásban a Left 4 Dead 2 demója

Sokan várják már a Left 4 Dead 2 megjelenését, hogy ismét belevethessék magukat a többszereplős zombigyilkolás rejtelmeibe. Ezt mutatja be a két új videó is.

Epic Mickey - Képek és érdekességek

Warren Spector, a játék alkotója és a Disney fejese elárulták, hogy az eredeti tervek szerint PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra fejlesztették volna a játékot.

Úton a következő Grand Theft Auto?

Elkészült az Episodes From Liberty City, és a Rockstar máris a következő játékon dolgozik, legalábbis erre következtethetünk a kézikönyv egyik oldaláról.