Hírarchívum - 2009. október

Saját Rock Band játékot kap a The Who is?

Könnyen lehet, hogy jövőre a The Beatles után a The Who lesz a következő zenekar, amely saját Rock Band játékot kap a Harmonix-EA párostól.

Jövő hónapban érkezik a Brutal Legend DLC-je

Az EA bejelentette, hogy hamarosan kiegészül a Jack Black főszereplésével készült Brutal Legend, mégpedig két új többjátékos csatatérrel.

God of War III demó a District 9 mellé

Nem csak a God of War Collection vásárlói próbálhatják ki a harmadik részt, hanem azok is, akik Blu-ray lemezen megvásárolják a District 9 című filmet.

Mozgásban a sokak által várt DJ Hero

Bizonyára sokan várják már a DJ Hero megjelenését, amely már nincs is olyan messze. Addig is szemezgethetjük az új gameplay videókat.

Most szombaton lesz a Budapest Gameshow

Már csak hármat kell aludni az év legnagyobb magyarországi játékkiállításáig, az október 31-én megrendezendő Budapest Game Show-ig!

Befutott az első képlopat az EA Sports MMA-ból

Jól el vagyunk látva profi bunyós játékokkal. Ott a Fight Night 4, az UFC 2009 és a nemrég megjelent WWE 2010, most pedig az EA Sports MMA is megmutatta magát.

God of War Collection - dátum és trófealista

Három hét, és megérkezik a Kratos felújított kalandjainak első két részét tartalmazó PS3-as God of War Collection. A Sony ma közzétette a pontos dátumot és a trófealistát.

Metro 2033 - ukrán pofon a világ játékiparának

A STALKER sorozat után újabb ukrán sikerjáték van kibontakozóban a Metro 2033 személyében. A 4A Games-nél a sztorit mindennél előbbre helyezik a fejlesztés során.

Megérkezett az Assassins Creed rövidfilm

Már írtunk korábban az Assassins Creed 2 előzményeit feldolgozó rövidfilmről, amely a Lineage alcímet viseli, most pedig megérkezett a film első fele.

The Ballad of Gay Tony - képek és anime trailer

Csütörtökön jelenik meg a GTA: The Ballad of Gay Tony, és az előző DLC-t is tartalmazó Episodes From Liberty City lemez. Az anyagról friss képek és egy anime trailer érkezett.