Hírarchívum - 2009. február

Infamous videótrió hóeséses hétfő estére

A nappali csendes nyugalmát élvezve odabújhatunk a radiátorhoz, elmerengve a kint szüntelenül hulló hó adta varázsban - vagy megnézhetünk pár új Infamous videót!

Metal Gear Solid: Touch - az első képek és infók

Néhány infó mellett premier képek is érkeztek az iPhone-ra és iPod Touch-ra készülő Metal Gear Solid: Touch-ból. Old Snake hamarosan visszatér!

Empire: Total War demó a Steamen

Az igen sikeres Total War sorozat legújabb része hamarosan megjelenik, addig is a fejlesztők elérhetővé tették a játék kipróbálható változatát.

Tesztelőket keres a Sony egy új játékgéphez

Hogy jön a PSP új változata, nem hivatalos információ. Hogy jön a PSP2, az sem. Az viszont már biztos, hogy a Sony tesztelőket keres egy új játékgéphez.

Alig százezren játsszák az Age of Conan-t

A Funcom 23.3 millió dolláros veszteséggel zárta a tavalyi év negyedik negyedét, amelyből 22.8 milliót az Age of Conan gyenge teljesítményének köszönhet.

A heti játékmegjelenések

Remek hét a mostani, hiszen számos olyan megjelenés vár ránk a következő napokon, amelyekért megéri majd felkelni aznap és feltörni értük a malacperselyt.

Dobogón debütált a F.E.A.R. 2 a hazai toplistán

A dobogós pozíciók közül általában csak a harmadik helyezett változik rendszeresen a két World of Warcraft mögött: a bronzérmes ezúttal a F.E.A.R. új része lett.

Friss képek egy hosszú és lusta hétvége után

Egy egész hétvégényi friss képpel vagyunk nektek adósak, következzen hát a felhozatal. Kedvenceim: Fallout 3: The Pitt, Operation Flashpoint 2, Singularity és Star Wars!

Lost Planet 2 bejelentés és premier trailer!

A Capcom tartotta magát korábbi ígéretéhez, és február utolsó hétfőjén, azaz ma bejelentette legújabb játékát. Fiúk-lányok, bemutatkozik a Lost Planet 2!

Wall Street Fighter IV: Harc a Gazdaságért

Nemzetközi tornán mérik össze erejüket a Wall Street legkeményebb harcosai. A Street Fighter paródiában csak egy bróker élheti túl a gazdasági válságot!