Hírarchívum - 2009. február

Elkészült a Resistance: Retribution

Befejeződtek az eddig kizárólag PlayStation 3-on bemutatkozott Resistance-sorozat új részének, a Resistance: Retribution-nek a munkálatai.

John Riccitiello szerint áldás is lehet a válság

Tavaly bebizonyosodott, hogy a válság a játékipart sem kerüli el, a fejlesztők egymás után építenek le és szüntetnek meg egész stúdiókat.

Újabb World in Conflict: Soviet Assault kedvcsináló

Újabb előzetest adott ki a UbiSoft, amely megtekintése során egy légi támadás szemtanúi lehetünk, miközben a szovjet elvtársak Amerikát ostromolják.

Március 20-án jelenik meg a Madworld

A PlatinumGames által fejlesztett Madworld kizárólag a Nintendo konzoljára, Wii-re készül és március 20-án kerül majd a boltok a polcaira.

Új képek érkeztek a Fuel kapcsán

A Codemasters gondozásában készülő Fuel remek szórakozásnak ígérkezik mindazok számára, akik kedvelik a féktelen száguldozást akár két, akár négy keréken.

Még idén megjelenik a MAG és a God of War III

A Sony egy sajtótájékoztató közben elárulta, hogy a jövő héten megjelenő Killzone 2 mellett idén érkezik a cég többi nagy dobása is, beleértve a God of War III-at.

Quake Live - Holnapután indul a nyílt béta

Az id Software által fejlesztett, böngészőből futtatható játék holnapután bárki számára kipróbálható lesz, ugyanis megkezdődik a nyílt béta tesztelés.

X-Men Origins: Wolverine - Farkas és a gólem

A Raven Software által fejlesztett játék április 24-én jelenik meg, ma pedig új képeket vehetünk szemügyre, amelyeken Farkas egy gólem ellen küzd.

Cryostasis: Sleep of Reason - Csúszik a megjelenés

A Cryostasis hivatalos fórumán a vezető adminisztrátor megerősítette, hogy késni fog a Cryostasis: Sleep of Reason megjelenése, kerek egy héttel.

Szombat reggeli videódömping

Hogy jól kezdődjön a hétvégi lazulás megérkezett pár videó hozzánk, melyek egytől-egyig csak dobni tudnak az, amúgy sem unalmasan kezdődő hétvégénken.