Hírarchívum - 2009. április

Többjátékos mód az Uncharted második részében

A Naughty Dog által fejlesztett Uncharted második része nem csak nagyszerű egyjátékos történettel, hanem többjátékos móddal is várja a rajongókat.

Júliusban jelenik meg a Champions Online

A korábbi hírekkel ellentétben nem júniusban, hanem júliusban kerül a boltok polcaira az Atari és a Cryptic Studios közös gyermeke, a Champions Online.

Call of Jurarez: Bound in Blood - Út a megváltáshoz

Egy újabb, és az előbbieknél is ütősebb előzetes érkezett a Call of Juarez: Bound in Blood-ról. Az merikai polgárháború lassan véget ér, de nem a McCall-fivérek számára.

Újabb Mafia 2 gameplay videók láttak napvilágot

A múltkori ízelítő után ma vadi új Mafia 2 videókat vehetünk szemügyre, amelyek bemutatják az izgalmasnak ígérkező játék néhány jelenetét.

Nyerj belépőket a GDF 2009 rendezvényre!

Nyereményjátékunkban páros belépőket nyerhetsz a Game Developers Forum 2009 rendezvényre. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!

HWSW: Elhallgatott az ingyenes Last.fm

A Last.fm üzenetben értesítette a nem amerikai, német vagy brit felhasználókat, hogy az ingyenes rádióhallgatási lehetőség véget ért - írja a HWSW.

Hangulatos Prototype kedvcsináló érkezett

Egy vadi új és nagyon hangulatos videó jelent meg a Radical által fejlesztett játékról, amelyben természetfeletti erők segítségével küzdhetünk majd.

FUEL - vadi új trailer és képek érkeztek

Három új kép és egy videó érkezett a Codemasters új versenyjátékáról a FUEL-ről, amelyeken a GPS funkciót láthatjuk, miközben segít megmutatni nekünk a rövidítéseket.

Újabb információk a Star Trek: D-A-C-ről

A J.J. Abrams következő Star Trek filmje alapján készülő Star Trek: D-A-C-ben intenzív űrhajós multiplayer csatározásoknak lehetünk részesei.