Hírarchívum - 2009. május

Készül a legújabb Pirates of the Caribbean játék

A Disney a minap bejelentette, hogy egy új játék készül a filmekből megismert világban, ahol majd kedvünkre kalandozhatunk hősünkkel, hogy híresek legyünk.

Metal Gear Solid lesz Kojima következő játéka

Véget ért a második visszaszámláló is Kojima oldalán, s a sűrű esőcseppek között feltűnik egy régi ismerős arc, aki mindent megerősített: visszatér Big Boss.

GTA 4: The Ballad of Gay Tony bejelentve

A Rockstar nem bírt tovább várni, s bejelentette a Grand Theft Auto következő DLC-jét, amely a The Ballad of Gay Tony alcímet viseli és Xbox 360-ra jelenik meg.

Ingyenes lett a BattleForge

Teljes árú játékként jelent meg, majd ötven százalékos kedvezményt kaptak a vásárlók, azóta pedig teljesen ingyenesen beszerezhető a BattleForge.

Idén már nem jelenik meg a Heavy Rain?

A Heavy Rainről egyre többet hallani mostanában, ám úgy tűnik, hogy a játék megjelenése egyre későbbre csúszik: a legfrissebb hírek szerint jövőre érkezik a program.

Vadi új God of War III screenshotok és artworkök

Új screenshotok és artworkök láttak napvilágot a Sony újgenerációs konzoljának egyik legígéretesebb játékával, a God of War harmadik epizódjával kapcsolatban.

Tony Hawk: Ride - nem lesz olcsó mulatság

A Skate feladta a leckét a Tony Hawk nevével fémjelzett sorozatnak, az Activisionnek nagy újítással kell előrukkolnia ahhoz, hogy a széria újra méltó legyen régi hírnevéhez.

inFamous - a fejlesztők a játékról, megjelenés előtt

Háromrészes fejlesztői napló érkezett az inFamousről, melyet a játék megjelenése előtt egy héttel készítettek a Sucker Punch munkatársai - tanulságos anyag, érdemes megnézni!

Tökéletesen valósághű játékok 10-15 év múlva

Az Epic Games alapítója, Tim Sweeney mesélt a videójátékok grafikájáról, valamint arról, hogy mikor is érhetjük majd el a teljesen valósághű megjelenítést.

További Dragon Ball játékok készülnek a Namcónál

Úgy tűnik, a Raging Blast csupán a kezdet volt, a Namco őszre Dragon Ball játékok egész garmadájával készül, vélhetően a rajongók nagy megelégedésére.