Hírarchívum - 2010. január

Saját focis játékot fejleszt a Ubisoft?

A pletykák szerint a Ubisoft is saját focis játékot fejleszt, mely a FIFA és a Pro Evolution Soccer évek óta tartó háborújának lehetne a harmadik résztvevője.

Mass Effect 2 - máris túl a kétmillión

Nincs egy hete, hogy boltokba került a Mass Effect folytatása, máris kétmillió eladott példányszámmal büszkélkedhet - valljuk be, nem is érdemtelenül.

Hazai eladási toplista - már második az Avatar

Úgy tűnik nem csak a mozikban, hanem a játékboltokban sem hagyott alább az Avatar-mánia: James Cameron filmjének játékváltozata már a második az összesített toplistán.

Az új SOCOM alkotói folytatják a Battlefrontot?

Battlefront Online címmel készül a Battlefront-sorozat új része. A pletyka szerint a játékot a SOCOM: Confrontation alkotói fejlesztik, megjelenése jövőre várható.

Leállították a Hei$t fejlesztését

A Codemasters leállította a három évvel ezelőtt bemutatott Hei$t munkálatait. A bankrablós játékot a Bard's Tale-t is jegyző InXile fejlesztette.

Európában is játszható lesz a FIFA Online

Európában is játszható lesz az Electronic Arts ingyenes, online focijátéka. A FIFA Online-t az eredeti tervek szerint kizárólag Kínában akarták megjelentetni.

Három percig mozog a Red Dead Redemption

Ismerve magamat, a Rockstart, a Grand Theft Auto IV-et és a Call of Juarez két részét, a Red Dead Redemption nálam tuti nyerő lesz, nézzétek meg ti is az új videót!

Elstartolt a Command & Conquer 4 bétája

Helyi idő szerint tegnap 18 órakor megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is a Command & Conquer legújabb részének többszemélyes béta tesztje

Vanquish - A Platinum Games új játéka

A Bayonetta fejlesztéséért is felelős Platinum Games bejelentette új játékát, amely a Vanquish nevet viseli, és a közeli jövőben játszódik majd.

Borderlands - General Knoxx a harmadik DLC címe

A 2K Games és a Gearbox ma hivatalosan is bejelentette a harmadik DLC csomagot, amely a The Secret Army of General Knoxx nevet viseli majd.