Hírarchívum - 2010. április

Júniusban jön az Armed Assault II kiegészítője

A tavalyi év legjobb taktikai FPS-eként számon tartott ArmA II június végén kiegészül: az Operation Arrowhead önállóan is futtatható lesz, vagyis nem kell hozzá az eredeti játék.

Dead Space 2: titokzatos levél a doktornénitől

A Dead Space 2 vírusmarketing jegyében ezúttal egy ijesztő külsejű, valódi levél ütötte fel a fejét, melyben titokzatos dokumentumok kaptak helyet.

Steamre érkezik az Oddworld játékcsomag

Habár új Oddworld játékot nem kapunk egy ideig, még idén megérkezik a négy konzoljátékot egy csomagba tömörítő Oddbox, PC-re, a Steamen keresztül.

Megdobja az ODST eladásokat a Halo: Reach béta

Legalábbis Stephen McGill, az Xbox divízió európai elnöke szerint. Ez persze nem másért lehetséges, mint az ODST mellé járó Halo: Reach bétakulcs miatt.

Xbox Live-ra jöhet a Jet Set Radio

Egy újabb klasszikus kerülhet át az Xbox Live-ra, ezúttal a SEGA kultjátéka, a Dreamcastre megjelent Jet Set Radio. Reméljük beigazólódnak a pletykák.

Lehet, hogy elkészülhet a Darkstalkers IV

Legalábbis a játék producere, Yoshinori Ono mindenképpen szeretné folytatni a legendás játéksorozatot, s ehhez a rajongók támogatását is kérte. Ők pedig válaszoltak.

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, megjelenik végre a PC-s Splinter Cell: Conviction, jön a focivébé hivatalos játéka és bemutatkozik a Street Fighter IV bővített változata is.

PSP-re jelenik meg a következő Yakuza

A Famitsu legutóbbi számából derült ki, hogy a korábban a Yakuza-széria ötödik részének hitt Project K valójában egy vadi új PSP-s epizód lesz - megjöttek az első látnivalók is.

Kisebb felbontással jönnek az első 3D-s játékok

Kisebb felbontás és framerate mellett tudják csak 3D-ben futtatni a játékosok a PlayStation 3 első térbeli megjelenítést kínáló címeit, a Motorstormot és a Wipeoutot.