Hírarchívum - 2010. május

Wave lehet a Project Natal végleges neve

Belsős források szerint Wave lesz majd az Xbox 360 eddig csak Project Natal munkanéven emlegetett irányítójának végleges elnevezése.

Killzone 3 képlavina FullHD-ben

Egészen döbbenetesen néz ki a Killzone 3 az alfa verzióból kikerült FullHD screenshotokon. A látványvilág hasonlít az elődhöz, de sokkal részletesebb és összetettebb.

A magyar fiatalok játszanak a neten, és letöltenek

A Gemius és az Ipsos Audience közös felméréséből kiderült, hogy a magyarországi fiatalok játékra és letöltésre használják a világhálót, de sok a chatelő és társkereső is.

Hivatalos: készül a Tekken hetedik része

Bár korábban is volt szó róla, csak most erősítették meg hivatalosan: készül a Tekken 7, igaz, egyelőre csak az előkészületeknél tartanak a fejlesztők.

Új címet kap az NBA Live-sorozat

Tizenhat év hosszú idő, az Electronic Arts pedig tizenhetedjére drasztikus változtatásokat ígér az NBA Live-sorozat kapcsán - például a játék címét is lecserélik.

Mégsem segít be a Killzone 3-ban a Naughty Dog

Rossz hír, a Guerrilla Games fejese, Hermen Hulst cáfolta a korábbi értesüléseket, miszerint a Naughty Dog is közreműködik az új Killzone fejlesztéseinél.

E3 2010: Visszatér a Virgin a játékiparba

Elindult a frissen újjáalakult Virgin Gaming teaser weboldala, ez egyúttal megerősíti a korábbi pletykát, miszerint a 80-as, 90-es évek népszerű játékkiadója visszatérhet.

Mark Hamill befejezte, nem lesz többet Joker

Mark Hamill bejelentette, hogy a Batman: Arkham Asylum 2 lesz az utolsó projekt, ahol Jokerként tűnik majd fel, utána nem szeretne többet foglalkozni a szereppel.

Gears of War 3 - még egy kis csoportfotózás

Itt az egész brigád. Marcus, Dom, Cole, Baird, Anya, mindenki összeállt, hogy pózoljon egyet, mielőtt újabb seregnyi locustot küldenének át a másvilágra.

Call of Duty FPS-en dolgozik a Sledgehammer is

Az Electronic Arts / Visceral Games veteránok által tavaly alapított stúdió mégsem az akció-kaland Call of Dutyn, hanem ők is egy FPS-t fejlesztenek a témában.