Hírarchívum - 2010. május

F.E.A.R. 3 - Paxton Fettel a legény a gáton

Befutott a F.E.A.R. harmadik részének legújabb előzetese, melyben ismét az élőszereplős jeleneteket keverték a játékbeli felvételekkel - főszerepben: Paxton Fettel.

Hamarosan bejelentik az inFamous 2-t?

Januárban erős szkepticizmussal fogadtuk a Killzone 3-ról, az inFamous 2-ről és a Resistance 3-ról szóló pletykákat, erre tessék: csak megkapjuk mindet!

Már rég le kellett volna lőni az Alpha Protocolt

Legalábbis ezt mondja ez egyik fejlesztő, aki láthatóan mérges a csapattársaira, legfőképpen a vezető designerre. Szerinte már rég le kellett volna lőni a játékot.

Nem pusztán Wii HD lesz a Playstation Move

A Sony megérti, hogy sokan csak a Wii egyfajta PS3-as változataként tekintenek a Move-ra, de a cég mindenkit biztosít afelől, hogy erről szó sincsen.

Ninja Theory: a Naughty Dog a legjobb konzolon

Szép dolog, amikor az egyik konkurens cég elismeri a másik munkáját. Így tett most a Ninja Theory, akik szerint a Naughty Dog jelenleg a legjobb konzolos csapat.

Call of Duty: Black Ops fényképek a hó alól

A Killzone 3 és a Black Ops fejlesztői egymással versenyt futva adják ki a screenshotokat hétről-hétre. Meg kell hagyni, a jó öreg Call of Duty tartogat meglepetéseket.

Sony: milyen PS3-as kollekciókat szeretnétek?

Nemrég felröppentek a pletykák, miszerint a Sony a God of War 1-2 mintájára már készíti a Team ICO kollekciót. A jövővel kapcsolatban a játékosokat kérdezték.

Minden napra egy E3 - 1995

Új sorozatunkban napról-napra vesszük végig az Electronic Entertainment Expo múltját - az első részben az 1995-ös kiállítást mutatjuk be Nektek.

Lelőtték a Beyond Good & Evil 2 fejlesztését?

Már megint temetik a Beyond Good & Evil folytatását: a pletykák szerint a Rayman-sorozatot is jegyző Michel Ancel elhagyta a Ubisoftot, így a projektet lelőtték.

Call of Duty: Black Ops - az első videóinterjú

Nemrég jelentették be az új Call of Duty folytatást, nemrég jelentek meg az első képek róla , most pedig megjelent az első videóinterjú is a játék első részleteivel.