Hírarchívum - 2010. május

Warriors of Rock néven folytatódik a Guitar Hero

Ha hihetünk a Nintendo Power első előzetesének, a Guitar Hero hatodik része óriási királyság lehet: a főszerepet megint a rock és a gitár kapja majd.

Mégsem lehet Wave a Natal végleges neve

Hamar sikerült megcáfolni azt a pletykát, amely szerint Wave lehet majd a Project Natal végeges neve - az elnevezést már másra használja a Microsoft.

Készül a Shogun: Total War második része

Az elmúlt napokban gyakorlatilag biztossá vált, hogy a Sega és a Creative Assembly a Shogun: Total War folytatását fogja bejelenteni az idei E3-on.

Kooperatív mód is lesz az új Earthworm Jimben

Az Earthworm Jim újgenerációs remake-jében nem csak felújított grafika, hanem kooperatív mód is vár a rajongókra - akár négyen is játszhatjuk együtt a játékot!

Egy héttel továbbtart a StarCraft II bétatesztje

Az eredeti tervek szerint hétfőn ért volna véget a StarCraft II bétatesztje, de a Blizzard bejelentése szerint végül csak egy héttel később lesz kapuzárás.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár az Xbox 360-as játékok között még mindig a legjobb, az Alan Wake visszaesett az összesített toplistán, és csak a hetedik legkeresettebb játék volt.

Friderikusz és Gyurcsány az Überkonzolban jártak

Politikusok és celebek jártak az Überkonzolban: Gyurcsány Ferenc fociban gyúr Orbán Viktor ellen, Friderikusz Sándor akciózni akar, Sólyom László pedig csak eltévedt.

Crysis 2 képlopatok és koncepciórajzok

A Crytek nem elégszik meg egy trilógiával, tovább is folytatják majd a Crysis-sorozatot, a Crysis 2-t pedig a széria rebootjának tekintik.

Test Drive Unlimited 2 - PC-s gépigény

A mai napon az Atari a játék hivatalos oldalán közölte a versenyjáték hivatalos PC-s gépigényét. Még az ajánlott konfiguráció sem olyan vészes!

Az E3-on mutatkozik be az új Driver

A Ubisoft még áprilisban foglalta le a Driver: San Francisco nevet, a rajongók pedig azóta várják a játék bejelentését. A Ubisoft E3-as listája mindent elárul.