Hírarchívum - 2010. július

Metroid: Other M - sztori előzetes

Samus Aran nem tűnt el: hamarosan megjelenik a Metroid: Other M, s mint azt már megszokhattuk, ezúttal is nagy hangsúlyt fektettek a történetre.

Microsoft: versenyképes a Kinect árazása

Habár sokak számára csalódás, hogy a Microsoft végül nem 100$ alatt adja a Kinectet, a cég szerint az ár még így is jócskán versenyképes a Move-val.

Szuperkönnyű mód a Vanquish-ben

Shinji Mikami a Bayonettához hasonlóan a Vanquish-be is beletesz egy szuperkönnyű módot, ahol még céloznunk sem kell, csak menni előre, és húzni a ravaszt.

Hivatalosan is átadták a Lara Croft utat

Hivatalosan is átadták a Lara Croft Way-t Derby városában. A Tomb Raider-sorozat hősnőjéről elnevezett útra nemes feladat vár a jövőben.

Idén már nem jelenik meg a SOCOM 4

A SOCOM negyedik része nem csak a sorozat rajongóinak, hanem a PlayStation Move-nak is számított volna, a taktikai lövölde viszont mégsem készül el az idén.

Guitar Hero: Warriors of Rock - újabb 22 előadó

Újabb 22 zseniális előadóval és nótával bővült a Guitar Hero: Warriors of Rock dallistája, némelyik slágert direkt a szeptemberben érkező új rész kedvéért vették fel újra.

StarCraft 2: eddig 1.8 millió példány talált gazdára

A papírforma győzött: a korai adatok alapján a StarCraft 2 lett 2010 leggyorsabban fogyó játéka, a PC-s játékok között pedig minden idők legjobb debütjével büszkélkedhet.

HWSW: Egyre több pénz van az online játékokban

A Disney tegnap írt alá megállapodást a közösségi játékokat fejlesztő Playdom megvásárlásáról, a GameStop játékszaküzlet-lánc pedig a Kongregate-et kebelezte be.

Új játékon dolgoznak a Dark Void fejlesztői

Habár az év elején megjelent Dark Void nem aratott osztatlan sikert sem a vásárlók, sem a kritikusok körében, ez még sem szegte az Airtight Games kedvét.

Orbán és Korda találkozása az Überkonzolban

Orbán szerint a FIFA 12-ben a Felcsút FC is benne lesz, Gyuri bácsi Klárikát véli viszontlátni a Final Fantasy borítóján, Columbo hadnagy pedig még mindig a PSP-jét keresi.