Hírarchívum - 2010. július

Shogun 2 - az első gameplay trailer

A Creative Assembly folytatást generál korábbi sikercímükhöz, a Shogun 2: Total War a mai sztenderdeknek megfelelően gondolja tovább a hagyományt.

Ghost Recon: Alpha - megérkezett az első teaser

Néhány trailer és screenshot ma már nem elég, a játékok reklámkampánya több pénzt emészt fel, mint valaha. Az új Ghost Recon például élőszereplős rövidfilmet kap.

DS-en is bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops

A játékot fejlesztő n-Space az IGN-nek mutatta meg először a Call of Duty: Black Ops Nintendo DS-es verzióját - már megérkeztek az első képek is.

Átalakul a menedzser mód az új FIFA-ban

Drasztikusan átalakítják a menedzser módot a FIFA 11-ben: az eddig ismert változat gyakorlatilag megszűnik, helyette egy alaposan újragondolt karriermódot kapunk.

Ingyenesen is játszható lesz az EverQuest II

Ingyenesen is játszható lesz az EverQuest II, a Sony Online Entertainment azonban nem az eredeti játékot teszi díjmentessé, hanem külön verziót fejleszt az újoncoknak.

Szimpatikusabb az EA, mint az Activision

Legalábbis a játékfejlesztő stúdiók ma már szívesebben dolgoznak az Electronic Artscal, mint az Activisonnel, ami leginkább a vezetőségnek köszönhető.

Fontosabb a sztori, mint a játékmenet?

Tameem Antoniades, a Ninja Theory társalapítója szerint furcsa módon igen. Ha egy játék sztorija a képernyő elé szegez, a játékmenet nem számít annyira.

Master Chief még visszatér a jövő Halo játékaiban

Habár Master Chiefet legutoljára a Halo 3 végén láttuk, s valószínűleg egyáltalán nem szerepel majd a Reach sztorijában, a jövőben még visszatér!

GC 2010: Bethesda felhozatal

Lassan elkezdhetünk készülődni a GamesCom 2010-es dömpingre, melynek első szellőjeként a Bethesda bejelentette, milyen játékokkal készül a kiállításra.

Dungeon Siege 3: az első ingame képek

Az Obsidian Entertainment az első teaser után elérkezettnek látta az időt az első két ingame pillanatfelvétel megosztására. Nem vagyunk meggyőzve.