Hírarchívum - 2010. július

Szeptember elején jelenik meg a RUSE

A Ubisoft közösségi vezetője a minap Twitter-üzenet keretében lebbentette fel a fátylat forradalmi RTS-ük végleges megjelenési dátumáról. Ősszel harcba indulunk.

MoH: A Linkin Park szolgáltatja a talpalávalót

Az Electronic Arts nemrég partneri szerződést kötött a díjnyertes rockbandával, így a játék soundtrackjében jópár Linkin Park nóta felcsendül majd.

Az F1 2010 AI-ja lepipálja a Forzát és a GT-t

Stephen Hood, a szeptemberben érkező F1 2010 vezető designere szerint a Forza és a Gran Turismo single player szekciója igen-igen gyengécske.

Érvénytelen Alan Wake DLC kódok

Sokak számára, akik megvásárolták az Alan Wake-t, ajándékba kaptak hozzá egy kódot, amivel ingyenesen letölthetik az első DLC-t, sajnos nem mindegyik aktiválható.

Letölthető a Kane & Lynch 2 PC-s demója is

Az Xbox 360-as után némi késéssel megérkezett a Kane & Lynch 2: Dog Days demójának PC-s verziója is. A kipróbálható változatot a Steamről tudjátok letölteni.

Pachter: drágábbak lehetnek a 3DS-játékok

Michael Pachter elemző szerint a 3DS-játékok átlagosan 4-5 dollárral lehetnek drágábbak - bár ez nem tűnik soknak, sok tízmillió eladott példány után kellemes összeget jelent.

Resident Evil 5 - csak a Gold támogatja a Move-ot

A Resident Evil 5 is támogatni fogja a Sony új mozgásérzékelős kontrollerét, apróbb szépséghiba, hogy ez csak a Gold Editionre vonatkozik.

Két éven belül jöhet a Street Fighter X Tekken

A San Diego-i bemutató után Yoshinori Ono újabb érdekességeket árult el a várhatóan 2012-ig megjelenő Street Fighter X Tekkenről.

Utcai foci is lesz a Wii-s FIFA 11-ben

A FIFA 11 Nintendo Wii-s változatában utcai foci is lesz; az előzetes információk alapján úgy tűnik, hogy a készítők a FIFA Street játékmenetét integrálnák a játékba.

Véletlenül bannolta a Valve a játékosokat

Több ezer Modern Warfare 2 játékost tiltott ki a Steamről a Valve, akiktől később Gabe Newell kért elnézést egy nyílt levélben - az érintetteknek ingyen Left 4 Dead 2 jár.