Hírarchívum - 2010. július

Hazai eladási toplista - minden a régi

Uborkaszezon van, új megjelenés nincs, így a hazai játékeladási toplistákon is alig találni változást - természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya vezet.

Gamers' Booty bemutatja: StarCraft 2

"Kalózkézen" a Blizzard eladási rekordokat döntő RTS-e. Mindig nagy örömünkre szolgál, ha egy hazai kezdeményezésről számolhatunk be. Humorban jók vagyunk.

Összefoglaló a fórum költözésről

Izgalmas volt az elmúlt pár nap, de néhány nem várt technikai probléma után végre ma már teljesen lezárult a fórum költözése.

Halo: Reach - a csata elkezdődött

Egy elképesztő CG trailer landolt nálunk a Halo: Reachből, a férfikórus mágikus hangon csendül fel, a kampánymód pillanataiba nyerhetünk némi betekintést.

GC 2010: Befutott a Ubisoft felhozatala is

Tovább növekszik a zsezsegés a kölni GamesCom körül: ma megkaptuk a Sony konferencia biztos felhozatalát, nem sokkal később pedig a Ubisoft lista is beesett.

A Red Bull F1 is benne lesz a Gran Turismo 5-ben?

Egyre több információ utal arra, hogy korunk egyik legversenyképesebb F1-es csapatának autója is képviselteti magát a Polyphony Digital szimulátorában.

Az összes Mortal Kombat egyetlen lemezen?

Lehetséges, hogy a sorozat születésének 20. évfordulójának alkalmából egy átfogó gyűjteménnyel kedveskedik nekünk Ed Boon csapata?

Transformers: War for Cybertron - itt az első DLC

Letölthető a Transformers: War for Cybertron első kiegészítője: a csomag öt új játszható karaktert és négy új multiplayer pályát tartalmaz - trailerünk is van róla.

Megint játékon dolgozik Guillermo del Toro

A Pan's Labyrinth és a Hellboy-filmek rendezője legutóbbi befuccsolt kísérlete után újra játékfejlesztésbe kezdett - reméljük, ezúttal lesz is belőle valami!

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.