Hírarchívum - 2010. július

Nintendo DS-re is megjelenik az új GoldenEye

A Daniel Craig nevével fémjelzett új GoldenEye a Nintendo Wii mellett a DS-en is tiszteletét teszi. A játék nem egyszerű átirat lesz, mondják a fejlesztők.

Szeptember végén mindent megtudunk a 3DS-ről

A Nintendo bejelentette, hogy szeptember végén bejelentik a Nintendo 3DS árával és megjelenésével kapcsolatos információkat. Mást nem jelentettek be.

Project: MyWorld - lemodellezik az egész világot

Ambiciózus projekt fejlesztésébe kezdett a Crackdownt és az All Points Bulletint is jegyző Realtime Worlds: a Project: MyWorld-ben az egész világot lemodellezik.

Bioware: 10 millióig meg sem állunk

Az EA-támogatását élvező Bioware fejlesztői új cél tűztek ki maguk elé: a következő lépcsőfokot legalább 10 millió eladott példánnyal büszkélkedő játék jelentené.

Black Ops: érkezik a Hardened és a Prestige kiadás

Vérbeli rajongónak vallod magad? Nem elégszel meg a sima kiadással? Hasonlóan a MW2-hoz a Black Ops is megkapja a maga Hardened és a Prestige kiadását.

Peter Moore: a képfrissítés is kihívás a 3D esetében

Az EA Sports elnöke nemrég aggodalmát fejezte ki a 3D technológiával kapcsolatban, szerinte a megfelelő képfrissítési ráta elérését elég nehéz elérni.

Kane & Lynch 2 - azt hiszed meg tudsz ölni?

A korrupt bűnmegelőzők csupán gyorsan hulló senkiháziak, legalábbis az elmebeteg Lynch szerint. A legújabb trailerben senki nem tudja sarokba szorítani.

Negatív rekordokat döntöget a Capcom

Nem véletlen, hogy a Capcom a jövőben még inkább szeretne építeni a már bevált sorozataira: a jelenlegi pénzügyi év első negyedében nagyot estek a bevételeik.

Augusztus végén jelenik meg a Worms Reloaded

A februárban bejelentett Worms Reloaded bétatesztelése véget ért, augusztusban újra együtt énekelhetjük derék kukacainkkal, hogy: Hallelujah!

Felmondott a Force Unleashed producere

Tizenhárom év után elhagyja a LucasArtsot a Star Wars: The Force Unleashed vezető producere, Haden Blackman. Az úriember új kihívások után szeretne nézni.