Hírarchívum - 2010. július

PC-re is jön a Warhammer 40k: Space Marine

Nem sok hasonló örömteli hírrel szolgálhatunk ezekben az időkben, de néha azért még akad ilyen is: egy eredetileg csak konzolos játék készül PC-re is!

Dungeon Siege 3: készüljél a hangulatra teaser

Picit rövid, picit semmitmondó, picit sablonos, de azért kifejezetten hangulatos kis teaser érkezett az Obisidian Entertainment és Chris Taylor új reménységéből.

Gyakrabban szeretne robbantani a Capcom

Nem dinamittal persze, hanem nagy címeivel szeretne gyakrabban robbantani a Capcom. Az évi két főattrakciót szeretnék legalább megduplázni.

Új Flashpoint, Dirt és Grid a Codemasterstől

A Codemasters biztosra megy: három legjobban tejelő játékuknak is készítenek folytatást, melyek közül kettő az autózás szerelmeseinek szól.

A Bioware is besegít a Darkspore fejlesztésébe

Bár a Maxis ritkán szokott mellényúlni, a Darkspore stílusa mondhatni egyáltalán nem az ő asztaluk, így voltaképpen nem is meglepő, hogy a Bioware-hez fordulnak tanácshoz.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Starcraft 2 launch party a Saturn Budában is

Emlékeztetőként ismét megemlítjük, hogy ma este még egy éjféli Starcraft 2-es nyitóbuli készül, mégpedig a Saturn Budában, programokkal, játékakcióval!

Megújul a Gamekapocs fóruma!

Sok év után ma este átalakítjuk a fórumot. Új motor, új design, új lehetőségek. A további részletekről, az átalakulás okáról és fontosabb tudnivalókról itt olvashattok!

Új fegyvercsomag is érkezik a Mass Effect 2-höz

A múlt héten bejelentett Lair of the Shadow Broker DLC mellett egy új fegyvercsomag is megvásárolható lesz a Mass Effect második részéhez, erősítette meg az egyik fejlesztő.

Dead Rising 2 - Isten hozott Fortune City-ben!

Figyelem, fizetett hirdetés következik! Még nem döntötted el, hol töltöd a vakációdat? Fortune City-t ajánljuk most szíves figyelmedbe - itt annyit ehetsz, amennyi beléd fér!